CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Нічого ще не прийшло, нажаль
-
Підтвердження Ворк Перміту прийшло?
-
Привіт всім! В мене запитання можливо не стандартне. ЯК ВИДАЛИТИ аплікацію на статусі SUBMITTED? Я вже записана на біометрію, як виявилося що в мене не дійсний закордонний паспорт у зв‘язку зі зміною прізвища. Вчора подала на новий закордонний. Хочу після його отримання зробити все «по правильному» Проте не бачу взагалі можливості видаляти? І чи не буде це розцінюватися як зловживання??? Буду дуже вдячна за допомогу!!!!
-
Вже днів 10 чекаємо теж☹️ Якось лячно...
-
Доброго дня Є хтось, хто здавав біометрію в Дюсельдорфі? Як там з живими чергами?
-
Ребят, привет) Есть кто-то, кто уже там или планирует ехать в Викторию (British Columbia)?
-
Добрий день, хто скільки чекав відповідь після подачі заявки? В мене майже дві неділі і нічого
-
Може подзвоніть на гарячу лінію або підійдіть (якщо є можливість ) туди, де здавали
-
Я в США здавав, там взагалі черг нема… дивлюсь більшість пише через день - два їм вже паспорт просили і це в Польші… дивно
-
Залежить де Ви здавали Тобто від загруженості центру Якщо Варшава , то можна і два тижні чекати , кажуть
-
www.kijiji.ca/ багато в інсті говорив про цей сайт пошуку житла
-
Народ підкажіть скільки часу в середньому після біометрії чекали на підтвердження візи? Ато мені ворк перміт підтвердження прийшло а візи апруву ще немає вже 8 день після біометрії
-
Добрий день Може хтось знає яке місто в провінції Саскачеван буде краще для оренди ? Знайомих не має, великих грошей теж
-
Сколько стоит жильё в Ванкувере?
-
Робота на Пекарні, Торонто Мінімальне знання англійської/без англійської Робота в три зміни Працівники ліній, різноробочі - від $16.00 Оператори ліній, міксер оператор, пекарі - $18.00-$20.00 Контактувати (кажіть, що від мене (від Надії Стукалової): Телефон: 647 773 7876 Email: irakolodiy12@gmail.com
-
Можливо комусь стане в нагоді
-
Thank for answer
-
6 днів
-
Обрав Ванкувер, тому що класний клімат)
-
Едмонтон на початок, є до кого.
24 Feb 2023, 16:08
8165/8888