CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Если нет прививки да
-
По прилету не показывал
-
Вам треба додатково запросити single travel document у анкеті. Це аналог закордонного паспорту тільки для однієї подорожі!!! З цим документом та візою, вони зможуть приїхати в Канаду, але в Канаді треба буде обов'язково робити закордонні паспорти та візи заново. Це десь півроку займе. До того часу вони не зможуть виїхати з Канади. Напишіть в кризову форму мами та сестри uci та напишіть що не має закордонних паспортів за запросіть single travel document.
-
Шановні Українці! Імміграційна компанія WooW Canada Immigration відкрили позицію на Assistant to Temporary Resident Processing. Головні вимоги - знання англійської, української та російськоі. Значним плюсом буде - розуміння процесів імміграції до Канади. За деталями щодо праці звертайтесь [email protected]
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка контакт надійної фірми/людини для відправки паспорта з України на вклейку візи🙏 Дуже вдячна за рекомендацію
-
Підскажіть будь ласка, це запрошення на вклейку?
-
дякую)
-
Підскажиіть будь ласка тоді, як хто відправляв паспорти з України в візовий? І можливо хто знає куди зараз краще, щоб швидше
-
Доброго времени суток. Подскажите пожалуйста, подал я документы на визу в Берлине, на электронную почту пришло одобрение, могу ли я по обычной почте отправить необходимые документы, и если да, то куда лучше и дешевле будет отправит с Польши, в Берлин, или же в Варшаву? Заранее благодарю за ответ
-
Можливо хтось працює в Canada Post, можете написати мені, будь ласка)))
-
Уточните пожалуйста, свой вопрос. первый этап - это подача заявки на визу онлайн. Почему Вы пишете что подавали в Берлине? Вы физически могли находиться где угодно, так как это онлайн. В любом случае, Вы можете отправить паспорт на вкладку в любой визовый центр в Европе. Если Вы в Польше, то в Варшаву конечно дешевле почтовые услуги, чем из Польши в Германию. Но в Германии включают быстрее.