CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Так)
-
Дякую! Робили так і все вийшло ?
-
Групою, якщо близькі родичі (батьки, діти, чоловік/дружина)
-
Чи групою виходить ? Чи є проблеми ?
-
А ще можно питання Якщо складаєте заявки на членів родини, то як правильно зробити ?
-
У мене таке. Статус заявки: схвалено. Треба тепер ще обов’язково чекати на електронну візу чи запит на паспорт??
-
Не знаю точно...( Дехто писав, що «проходило» навіть від руки написаний дозвіл з підписом (якщо немає можливості нотаріального засвідчення) Я особисто писала по англомовному зразку і завіряла у нотаріуса, бо просто мала таку можливість
-
Такого листа достатньо?
-
t.me/nadiiaslova
-
Тут є зразок англіською і українською (я по ньому робила)
-
Ви все правильно зрозуміли. Паспорт на вклейку мультивізи можете відправити у Варшаву (кур‘єром або особисто занести при попередньому запису)
-
Доброй ночи, хотела попросить ваш совет или мнение. Мне и мужу пришёл запрос на паспорта. Мой паспорт до 2026. А вот у мужа до 2024. Друзья Советуют сделать новые паспорта – на 10 лет и уже их подавать на вклейку- ссылаться на американцев, которые разрешали новые паспорта для более длительного действия визы. Но во-первых есть ограничения, в течение 30 дней прислать паспорт она вклейку, и при биометрии – мы сканировали именно эти паспорта. Кто-то сталкивался с подобным? Были ли случаи создания нового паспорта? Спасибо. И также – есть ли знание относительно того – что если ехать в Канаду с ограниченным сроком действия паспорта – можно ли его потом там менять – или подавать на permanent residence permit ? Заранее спасибо за ваши советы, комментарии.
-
Дякую!
-
Вибачте, може десь є приклад, як зробити дозвіл ?
-
Та якщо у дитини паспорт закінчився і від подовжений ще на 4 роки Фото цієї сторінки можно в додаткові документи додати ?
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь-ласка, чи обов’язково потрібно дозвіл на виїзд дитини від батька