CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Нет денег на что жить и собираются ехать в Канаду?😂 Тут вообще никто никому не обязан что-то делать. Ни в ЕС ни в Канаде. И все что делается все "по доброте душевной" так сказать. То что ЕС приняло уже 6% населения Украины и пытается как-то все организовать, найти бесплатное жилье, деньги итд вызывает только уважение и благодарность. Я очень сомневаюсь что в обратной ситуации в Украине на уровне населения была бы такая-же помощь и поддержка как это делают в ЕС. И всему есть предел, гостеприимности в том числе, особенно если ей злоупотреблять. Коробит от малейшего писка про какую-то обделенность или что что-то кому-то не додали. Сейчас вон, халява-Канада наметилась, теперь туда все прут хотя большинство даже не знают что там будут делать, ну волонтеры помогут наверное, так считают. Как народ узнает про новую программу США в массовом порядке, уже и Канада отпадет поди...
-
Какими симкартами в канаде дешевле ползоватся?
-
Ваша родина молодці що допомагають , та якщо почитати наші чати то вибачте, але житла безкоштовного вже ніде немає, допомога не усюди, а якщо є, то треба «вигризти» її по усім інстанціям. То ж багато людей вже повертаються додому , бо жити нема за що. не нападайте на дівчину !
-
Зрозуміла, тоді буду чекати
-
Я здала 28 березня, а отримала 31. А от моя подруга ще чекає і зовсім нічого
-
Доброї ночі, у всіх дуже по різному. Від тижня до 4 очікують. Залежно де подавати. А можна запитати як довго ви очікували від здачі біометрії?
-
Доброї ночі, я відппавила паспорт на візу, хтось якщо вже також відправляв, скільки приблизно +/- чекати щоб забрати?
-
Доброї ночі! Треба просто об’єднати пдф файли (я користувалась Фоксіт рідером або адоб рідер) В цій же програмі можна оптимізувати розмір фійлів
-
Є програма називається love pdf. Там можна докупи зліпити два і більше файлів
-
Є гаряча лінія на яку мої родичи дзвонили з Канади. Там тільки англійською. Я не знаю можна дзвонити з інших країн але спробуйте. +16133214243
-
Багато хто чекає так довго. Терпіння вам. Все буде
-
Шо за брєд? Які квоти? З Закарпаття в польшу ніхто не їде, там всі давно мали мадярскі паспорти, їм та Польща боком не лізе…. Перестаньте один одного цькувати і розпалювати ворожнечу, в моїй сім’ї особисто всі втратили роботу але всеодно тратять останні гроші шоб напекти пасок і купити одяг з секонд-хенду для переселенців з Маріуполя, так само як у перші дні війни стояли на трасі Тернопіль - Львів і роздавали солодощі і воду для тих у кого буди діти в машині…. Зверніть увагу в Канаді не буде жодної допомоги!!! Діти - вчатся , дорослі - працюють ! Грошей давати не будуть, житла також, роботу на блюдечку не принесуть, шоб ви потім не писали шо винні ті хто переїхав з Закарпаття і вам нічого не дають Безсовісні