CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Повинні бути включені всі місяці за 10 років. Пишіть, що безробітний у відповідні періоди чи по теперішній час. А також записуйте всі неофіційні роботи. Сторінка не зберігається, якщо пропустили хоча б один місяць або не відрахували повних 10 років досвіду
-
Скажите, пожалуйста. У меня не сохраняется страничка с указанием мест работы и учебы. Последнее время я без работы. При этом я заканчивал второе высшее, и официально без работы я чуть дольше, чем учился. И в итоге не сохраняется страничка, и не могу пройти дальше. Может кто-то с таким сталкивался, или может подсказать как поступить?
-
Скажіть будь ласка, з якої країни подавали, Вам Eta прийшла чи звичайний запит на паспорт ?
-
Дякую!
-
Дякую!
-
В Бухаресте - да
-
Якщо не помиляюсь, то місць здачі для біометрії є три
-
Точніше у вт
-
Вул cholodna точно ні, я прийшла туди сказали вул пєнктна, якщо я правлтно згадала.. здавала мин тижня
-
Доброго вечора ! Підкажіть , будь ласка , хто отримав вже foil less візу ( тобто онлайн візу зараз ) , хтось відправляв все одно паспорт на візу в візовий центр , для того щоб вклеїли візу ?
-
Привіт усім. Відгукніться, будь ласка, чи хтось здавав біометрію у Варшаві по вул. Модлінська 6д? На скільки мені відомо, всі злають на вул.Chlodna... а мені прийшов лист реєстрації на вул. Modlinska
-
В мене так само. Думаю це через завантаженість самого сайту.
-
Краще грамотного пояснити їм ситуацію,і подаватися на візу. Звісно текст має бути на англ мові
-
Підскажіть будь-ласка, можливо у когось таке було, лист про попередній дозвіл на роботу прийшов просто на пошту, в кабінеті його нема. Це нормально? Чи щось не так?
-
Доброго вечора. Підкажіть, якщо з батьком дитини розлучені, зовсім не спілкуємось, немає контактів, проживає в іншій країні. Читала, що на виїзд в аеропоту можна показати рішення суду про встановлення місця проживання дитини. А як для заявки? Бо це рішення не один місяць робиться. Можна написати пояснювальну, що немає контактів з батьком дитини? Чи можна і не мріяти....
-
Сьогодні здали біометрію
-
Я громадянка України, але маю резидента Польщі