CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
!🙏🙏🙏 Дуже потрібна допомога при заповненні заявки для батьків. У них тільки український паспорт, загран не має і ніколи не було. Як правильно заповнити сторінку "Travel document of applicant - Type of travel document'?
-
Дозвіл зробили,додали до заявки
-
Я не розумію що за офіс?
-
Люди,хто отримував запит на дозвіл для дитини.тільки дочиталась що в листі написано ви маєте його отримати в цьому офісі . Must be accompanied by a copy of their passport or national id clearly showing their signature. This must be received at this office by: 2022/05/13
-
Дуже дякую
-
Підкажіть, будь ласка, хто їхав з Бухареста до Сучави поїздом, до Порубного чим дістатись можна від Сучави? Дякую
-
Як повезе. Я подала заявку на себе і маму 17 березня. Сьогодні забрала паспорт з візою, при тому, що біометрію здавала в будапешті і верталась додому і подавала паспорта в бухаресті
-
Ми здали біометрику ще 5.04. і отримали тільки work permit
-
Доброго дня, прийшло одобрення на вклейку візи в паспорт, хто знає як можна поштою в стамбул відправити з туреччини, або де можна взяти інформацію
-
Добрий день, можливо хтось знає. Чи можу я забрати паспорт мами без неї в візовому ? Якщо в неї інше прізвище
-
Канада еир