CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Добрый день, запутались уже. Помогите пожалуйста разобраться: мне 30 лет, маме 54. Мы обе взрослые но едем вместе. Как подаваться на визу? Как группа или отдельно каждая?🙈
-
Добрий день. Синові 17 років заповнили аплікацію 31.03.Через 5 годин прийшов запит на біометрію.Записались на біометрію на 14.04,але 2.04 прийшов лист про відміну біометрії,що можемо скасувати зустріч.І після цього досі тишина.Я вже думаю можливо загубилась аплікація.Чи варто писати до них і куди звертатись???
-
Ребёнка вы вписываете в запрос о визе Больше не знаю
-
Можна виїхати зараз назад по закордонному паспорту. Потім повернутись на вклейку по українському І знову виїхати по українському. Одна дівчина так їздила у неї вийшло. Хоча хтось писав що по українському можна лише один раз їздити туди-назад. Хоча що робити якщо є тільки український в наявності.
-
Дякую. А потім коли і як там з кур'єром потрібно буде домовлятися,щоб не їздити 2 рази бо буду їхати з одної країни в іншу. І у дитини немає паспорта як бути з цим?
-
На биометрии ничего платить не нужно, нужны только ваши пальцы, вас сфоткают и нужно с собой иметь с почты распечатанное письмо "инвайт на сдачу биометрии" и распечатанный листок с почты "апоинтмент - на когда вы записались на сдачу биометрии". Ну и паспорта
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка що потрібно привезти з собою для здачі біометрїї? 1. Заявку на візу на сайті подала 2. Зареєструвалася на здачу біометрїї Які мої наступні кроки, чи потрібно щось платити? 3 . Що робити далі після прибуття для здачі біометрїї? Як замовити кур'єра і коли? А то я з малою дитиною не можу розібратися Дякую
-
Сказали що треба чекати коли закордонний паспорт буде
-
Я десь читала що жінку на польському кордоні не пропустили