CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Взагалі хтось дочекався назад кур'єра з візами в паспорті? Бо читаю, що всі їдуть забирати в чергу в візовий)
-
Мали б долучати скани всіх дійсних паспортів
-
710$ на чоловіка зі знижкою 30% для українців
-
Ви в якій провінції/локації будете? Напишіть мені з цього приводу, якщо Ви десь в Онтаріо або по близу Торонто може я зможу допомогти з custodian
-
Треба або PR або Citizens
-
Ось інформація - тобто до 17 років Вам потрібен custodian з канадським громадянством чи ПМЖ, якщо Ви летите без батьків. Це в цілому робиться не для того щоб Ви жили з custodian,а через те що всі документи які Вам можливо буде потрібно підписати до 17/18 років потребують підпису або батьків, або custodian якщо батьки з Вами не летять.
-
То наче була допомога від Канади, а не від Онтаріо (тобто можна подати в будь-якій провінції - але поки не бачила ще деталей як подавати), але чула що в Онтаріо теж є додаткова допомога і можливість податися на фінансову допомогу/студентську допомогу 🙏
-
Що саме з приводу custodian declaration? 🙏
-
Заповнюючи заявку, Ви все одно вказуєту всі дійсні закордонні паспорти. Думаю, що проблем не виникне.
-
Ціна на сайті економ класу приблизно 1000$/особу. Але є інформація, що там діють знижки для українців. Перевіряйте краще вже відштовхуючись від потрібних Вам дат