CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
У мене ні,не змінювався,так і висить ,що чекають мій паспорт для вклейки. А в чоловіка вчора з : чекають на паспорт для вклейки змінився на заявка в обробці і сьогодні знову вже пише ,що чекають на паспорт для вклейки.🤷♀️😕 2. І ні, біометрію і на вклейку -все у Варшаві робили
-
Якщо вакциновані- не потрібен тест. Якщо ні- то підходить і той і той. Плр діє 72 год до вильоту. А експрес (діє 24 год) має бути дійсний на момент прильоту!
-
Значить Ваш паспорт в роботі) Дивіться на дані внизу підтвердженої біометріі. Дані, хто розглядає вашу заявку відрізнятимуться від попередніх листів біометріі. Як я розумію, що біометрія і паспорт здавались не в одному й тому ж місці. У мене теж так було- листів про взяття в роботу паспорта, чи трек номера, чи ще якихось листів окрім підтвердження біометріі, після подачі паспорта не приходило. У мене ще були зміни статусу заявки- спочатку стало знову на розгляді, а потім - апрувд. На наступний день пішла в вц запитати в чому справа, а натомість - зразу отримала свій паспорт). У Вас змінювався статус заявки?
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста,что это может быть? Второй раз приходит смс об одобрении биометрии, после приглашения на вклейку. Паспорта мы уже отправили,Варшава. Но по ним тишина уже 5 дней,никаких смс нигде нету. Но перед отправкой я за 2недели ранее писала на кризисную с просьбой за электронную визу, была тишина, я паспорта и отправила на вклейку. А теперь не понимаю по чему ориентироваться (?
-
Підкажіть будь ласка Який зараз тест треба робити для вильоту до Канади Плр чи експрес?
-
Слава Україні! ✊🇺🇦 🇺🇦Українці в Реджайні🇨🇦 зробили внутрішній ребрендинг та готові до нових заходів. Ми вже провели 10 зустрічей для новоприбулих українців; щоразу з нами було від 20 до 60 українців і ми пишаємося такими цифрами! Цей проєкт був заснований на волонтерських засадах від Чайковської Марії та Столярчука Валентина, а також за підтримки Ukrainian Canadian Congress of Saskatchewan, UCC Regina та Regina Public Library. Ми отримали більше 100 канадських контактів для власного розвитку і завжди готові ділитися з вами, тим самим просуваємо нетворкінг між українцями в Канаді! Ми слідкуємо за подіями в Україні та суспільним настроєм і тому запрошуємо всіх на суботній перегляд українського фільму - Сторожова застава, який був знятий у 2013 році Юрієм Ковальовим та являє собою сімейне кіно про подорож в минуле 😊 📆Субота, 24 вересня 🕰 10:00 am - 12:00 pm 📍Regina Public Library, 2311 12 Ave. Regina
-
Варшава: Приходить на е-пошту повідомлення від візового центру, що посольство повернуло паспорти з візами. Але у нас був момент, у пт прийшов лист, у пн тільки доставили паспорти, і по ідеї треба їх було у вт забирати, але в пн нам ітак віддали.
-
Дякую дуже!
-
Друзі, підкажіть будьласка, після того як паспорт відвезли на вклейку, де чекати смс з приводу, що візу вклеїли і паспорт можна забирати( в ircc, чи на эмейл, и на телефон)??
-
Всем привет, подскажите если человек в Лондоне и хочет вклеить фоил лесс визу в паспорт, что ему помимо паспорта и этой визы необходимо?