CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Да видел Я успел заполнить анкету посмотрим
-
Кажуть що їх вже немає
-
Вам выпали бесплатные билеты?
-
Доброго дня, Підскажіть будь ласка чи підходить дві вакцинації це вважається за повну? Та хотіла запитати з приводу arrive can, написали копію але за 72 години, а літак на 10 число і відправити ці документи треба на протязі 48 годин
-
Дякую усім за відповідь
-
Добрий день, Зорієнтуйте мене будь ласка) Ми прибули до Канади по програмі CUAET та мали тільки foil less visa У паспорт віза не вклеювалась Ми можемо літаком перебратися до іншої провінції без вклейки візи в паспорт ? У мене немає досвіду в перельотах, тому я не розуміюсь трохи…))
-
Та не всі місця викупили. От мені вдалося чоловіка зареєструвати. Хтось в чаті написав, що є місця. Я зайшла - і було кілька днів вільних. А в них багато вільних годин. Тому потрібно трошки набратися терпіння. Думаю, що скоро відкриють кілька днів на вересень. Удачі!!
-
Добрий день,аналогічна ситуація, пізніше списалася з турфірмою,що надають послуги реєстрації ,але відповідно платні, вони мені сказали,що всі місця викупили львівські ІТ -"ділки", а зараз за оплату можуть реєструвати(
-
Так само ,з ранку до ночі стережу ,чекаю на появу місць з 13 липня так (
-
У нас так було в березні , я теж жила на сайті і нічого, і почту міняла і вночі , нічого, а потім раз і з’явилися дати . В посольстві теж висіло, що неполадки на сайті . Просто люди «ложать» сайт, думаю, буде як і в нас , пізніше все з’явиться
-
Я вже живу на тому сайті.... Жодного разу зеленої дати не бачила.
-
Підкажіть, будь ласка, чи хтось володіє інформаціє, коли буде наступний рейс з Польщі в Канаду? де шукати відповідну інформацію?
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка Людина хотіла здати біометрію у Львові Обирала числа і неможливо обрати дату Червоним написано (НЕМАЄ МІСЦЬ ДЛЯ ОДНОГО ЗАЯВНИКА) Хто з таким стикався ? Підскажіть будь ласка що з цим робити? Дзвонити в самий центр?
-
-
Доброго Вечера ми з України 💙💛🇨🇦 Всем Большой Привет 🤚 Этот Канал был создан для всех кто -планирует связать свою жизнь с прекрасным городом Калгари 🇨🇦. Тут будет много полезной информации ; мероприятий по прибытию ; знакомств 🤗; и возможно любви🙌😍 Будем поддерживать друг друга , помогать , дружить 🥰😉 Вместе мы Сила 🤟🤝 Слава Україні 🙏 t.me/kalgariuUkrainfriends 🥳
-
Привіт. Здавала на вклейку у Відні за себе сестру маму і тата. І так само забирала сама. Ми реєструвалися групою тому навіть доручення не питали. При бажанні можете скористуватися курєром. Нам було дешевше з Чехії самим завести і забрати. + трошки Відню побачили)