CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
На електронку прийшли листи про зміну статусу, але я не встигла їх відкрити, як за кілька годин прийшли електроніки з повідомленням, що конверти паспорти забирати
-
Не підскажите у вас зі зміною статусу одразу і повідомлення було? Бо мені прийшло що статус змінений і повідомлення знизу, але його нажаль там немає
-
Потому что дальше вы уже внутренним рейсом летите, значить пересечение границы по прилету.
-
Цього не скажу.євро в мене не було
-
Особисто я не люблю готівку)
-
Вітаю.везти сюди гривню не рекомендую.я зробила усього потроху)трохи готівки в долларах і тут їх поміняла і поклала на вже відкриту карту тут.гривню залишила на карті приват.розраховуюсь нею без проблем.курс приблизно 26.ще є українська карта в доллар,там теж трохи грошей.розрахунок без проблем
-
Вітаю. Ті, хто вже в Канаді, підкажіть будь ласка, як краще, летіти з готівкою або залишити гроші на українській карті ( Приват Банк) і розраховуватись карткою? І якщо є євро, то де краще обміняти на канадські долари, в Европі чи вже в Канаді? Дякую за відповідь!
-
Дякую 😊
-
Сьогодні їду забирати за групу. Нагадайте мені в приват, щоб розказати Вам потім деталі
-
Дуже дякую