CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
У меня рейс в Торонто с пересадкой в Монреале, и сказали что WP нужно получить в Монреале, в Торонто не будет такой возможности. Есть шанс опоздать на рейс в Торонто ожидая WP. У кого была такая ситуация, действительно ли нельзя будет получить WP по прилету в Торонто?
-
Дякую за відповідь! Сподіваюся мені теж прийде!!! Але скоріше :)
-
Привіт всім. Прийшов запит на вклейку візи, проте, немає листа про погоджений Work Permit. Знаю, що сам док. отримують у аеропорті, але до цього ще повинно прийти «якесь» попереднє одобрення. Хто з таким стикався?????? Дайте будь ласка, відповідь
-
А якщо виліт 6:30 ранку з модліна Варшава
-
Добрый вечер! Подскажите пожалуйста нормальную курьерскую доставку по Варшаве и её окрестностям. Нужно отправить паспорта на вклейку визы. Возможно у кого-то есть и их контакты... Примного благодарен заранее...
-
Добрий вечір! Підскажіть, будь ласка, що робити, якщо я зробила помилку в імені при заповненні аплікації. Написала Marina замість Maryna. Може хтось стикався з таким.
-
На всякий випадок, читала, що краще нехай буде
-
Підтвердження біометрії теж потрібно?
-
Фоілес візу, підтвердження біометрії, підтвердження ворк перміт(хоча його офіційно буде видавати офіцер в Канаді при прильоті).
-
Теж цікавить 🙏
-
Підкажіть, будь ласка, хто вилітав з Варшави до Канади без вакцинації, коли і де ви здавали тест на COVID і пцр?🙏
-
Візу вклеїли за півтора місяця паспорт віддавав у візовому центрі у Дубліні ,вони відправляють паспорти у Лондоні ,я прийшов через 2 місяці та 8 днів від подачі ,сказали що немає,я їм сказав що шукайте бо нікуди не піду ,через п'ять хвилин знайшли😄 вірніше візу вклеїли раніше а паспорт лежав вже у візовому центрі , ніхто не зателефонував і на пошту не було листа , короче дуже багато бажаючих