CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Дякую, мабуть,як кому пощастить)
-
А якщо паспорт забирати самому, тоді який адрес вказувати,?
-
Добрий день,скажіть,будь ласка, мені проийшов foil-less, у якому вказано про одноразовий в'їзд на протязі півроку, якщо я подам паспорт на вклейку,то візу вклеять на пів року чи на скільки?
-
А моей дочери 16 и ей сегодня сделали биометрию.
-
Доброго времени суток, искала информацию в истории чата по поводу отправки паспорта на вклейку визы и заполнения consent form, но безуспешно. Извините, если повторяюсь,но очень важно разобраться как правильно доставить курьером и получить обратно документы. 1) На 2й странице consent form, где есть поля для заполнения в строке address писать текущий адрес проживания или адрес моей прописки(так говорилось в видео-инструкции)? 2) И чтобы отправить из страны,где я нахожусь, в другую страну, где есть визовый центр, мне нужно воспользоваться услугами международной доставки, а как визовый центр обратно отправляет документы? Где мне указать адрес? Возможно, вопросы банальны, но ранее никогда с этим не сталкивалась. Буду крайне признательна за ответы!
-
Спасибо большое
-
Резервуйте біометрію на 2 осіб. Для дитини не потріно
-
Здравствуйте. Пришло письмо , final decision - application approved. Отправили на вклейку визы , и спустя 5 дней пришло письмо : final decision - application in progress . Так должно быть ?
-
Я взагалі не розумію чому саме ці країни. Якби, у нас безвіз, а в теперішніх умовах взагалі можна без нього наприклад до Італії поїхати бо від туди дешевле квитки
-
Ви маєте право на отримання візи без візового талона, і вам не потрібно надавати свій паспорт до IRCC, якщо ваш пункт відправлення для подорожі до Канади знаходиться в однієї з наступних країн: · Польща · Німеччина · Словаччина Угорщина · Австрія · Румунія
-
А де зазначені? У листі?
-
Ні. На дитину 27.04 прийшов одноразовий в’їзд. А мені нічого(
-
Зрозуміло. Дякую🙌
-
Нажаль оригінал у нас тільки електронний😅 перекладач канадський
-
Не знаю, ще не вилітала. Думаю, краще мати оригінал перекладу. Можливо, підкажуть ті, хто вже полетів..