Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. CUAET 2022 | Обьединяемся🍁

CUAET 2022 | Обьединяемся🍁

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
8.9k Posts 758 Posters 20.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Lidiia Ozaruk
    wrote on last edited by
    Так
    1 Reply Last reply
    0
  • t220975338T Offline
    t220975338T Offline
    Kroha
    wrote on last edited by
    Друзі, всім привіт ! Дуже потрібна допомога ) Чим більше я думаю, тим більше питань виникає 😅 Ми не вакциновані, перед вильотом потрібно зробити пцр тест за 72 години Тобто, якщо я вилітаю 9 травня Мені потрібно зробити пцр тест 6 травня ? І якщо хтось знає, де можна у Варшаві зробити цей тест ? І може безкоштовно можна?) Я бачила різні тести роблять. На антиген, пцр на 24 години та просто пцр Тож який тест потрібно робити ? Звичайний пцр ? І результати прийдуть мені на пошту ?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Я спрашивала тоже везде, где только можно. Говорят, что да только 30 дней. А дальше можете писать в кризис форму и объяснять ситуацию зачем Вам нужно продлить сроки для вклейки.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аndriana
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, це обов‘язково вкластись у термін 30 днів для відправки паспорта на вклейку візи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Подскажите, пожалуйста, паспорт старый заканчивает, если его не менять, а в паспорте поставить штамп, что он продлен на 5 лет, можно же его будет подавать на визу?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slavic HK
    wrote on last edited by
    Ребят, у кого есть группы в Альберте?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    МартоМаша 😝
    wrote on last edited by
    www.instagram.com/p/CcSurpuuk0e/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Пост про foil-less visa
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина
    wrote on last edited by
    Вище в групі хтось писав,що зайняло 7 днів Але в якому місті не знаю Пошукайте в пошуку групи
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Чи є тут ті, хто під час війни виготовляв загранпаспорт? Як у вас відбувався процес? Який час це зайняло?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина
    wrote on last edited by
    Ви маєте податись всередині Канади по-новому
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    A
    wrote on last edited by
    Кто может объяснить - я лечу по foil-less visa, есть ли у меня возможность отнести и вклеить визу в паспорт на территории Канады, или нужно так или иначе подаваться на visitor visa inside Canada?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина
    wrote on last edited by
    Це лист про те, що Ваша біометрія підтверджена і діє до 2032 року Потрібно тепер чекати на original passport request або foil less visa
    1 Reply Last reply
    0
  • t69740323T Offline
    t69740323T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Все кто приезжает в торонто, и захотят обустроиться в икее, то икеа реально полупустая. Очень плохо с матрасами и кроватями. На сайте тоже почти все раскуплено. Есть варианты в наличии в магазинах в количествах типо 3 штук. Ну, конечно, самые дорогие варианты в наличии)) Мы вчера были в этобико, там просто есть пустые полки. Короче, купили мы сегодня надувной матрас и есть подозрение, что это надолго 😅 Так что,если вы как мы, въезжаете в пустую квартиру, то имейте в виду, обустраивать ее придётся по крупицам
    1 Reply Last reply
    0
  • t1044728123T Offline
    t1044728123T Offline
    Kateryna
    wrote on last edited by
    Доброе утро. Подскажите, пожалуйста…пришёл этот документ. Это значит, что нужно ещё подождать? Или я что-то не правильно понимаю. Спасибо большое!
    1 Reply Last reply
    0
  • t69740323T Offline
    t69740323T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    Выглядит больно 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • t355208592T Offline
    t355208592T Offline
    Аndrii Yefimenko
    wrote on last edited by
    60$😄
    1 Reply Last reply
    0
  • t355208592T Offline
    t355208592T Offline
    Аndrii Yefimenko
    wrote on last edited by
    Вот так выглядит Тикет за неправильную парковку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    t496693686
    wrote on last edited by
    Моего друга не пускали в больницу проведать отца из-за того, что он невакцинирован. Многое закрыто для невакцинированных людей.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Lena
    wrote on last edited by
    Подавали всё вместе в Вене. И сообщения приходили всем четверым
    1 Reply Last reply
    0
  • t776822329T Offline
    t776822329T Offline
    Ира
    wrote on last edited by
    Пишу для статистики, та може комусь буде корисно. 18.03 заявка я, чоловік, дитина групою. (Чоловік виїхати поки не може. Всі документи українською, у мене є закордонний біометричний паспорт, дитина вклеїна в мій паспорт, є дозвіл від батька на дитину). 25.03 здача біометрії Варшава 28.03 запит оригіналу паспорту 29.03 work permit - introduction letter 30.03 відправила паспорт DHL, вклала паспорт, лист-запит на паспорт та платіжку за зворотню доставку 125 злотих за мій паспорт та саму зворотню адресу (не вклала concent form). Ще я переїхала відносно тої адреси, яку давала у анкеті 31.03 написала в кризову форму про зміну зворотньої адреси 01.04 паспорт у візовому центрі (я піздно ввечері відправила, зазвичай доставка один день) 01.04 лист про ковід 04.04 дуже неясна відповідь на кризову форму, але то вони так підтвердили, що прийняли мою нову адресу. 10.04 написала у візовий центр імейл спитати, який статус, відповідь прийшла через 15 днів 14.04 опитування про плани в Канаді 21.04 на сайті final decision - your application was approved. і ніяких повідомлень. 25.04 Прийшов імейл від візового центру на імейл з 10.04 з текстом "пробачте, що довго не відповідали. Якщо ваш запит актуальний - напишіть нам ще раз". Ще трохи я б телефон зламала від злості, стільки мовчати і написати "напишіть нам ще раз"?! Додзвонилася до візового центру: "Вам прийде трек номер, чекайте" Ніяких трек номерів не прийшло. 26.04 паспорт з вклеєною візою доставив кур'єр DPD, який навіть завчасно не подзвонив, добре що була дома. Віза дитини теж вклеїна в мій паспорт. Судячи з номеру, документи з візового центру відправили 25.04. Загалом 39 днів. Ще цікаво, у візи date of issue 28.03 - день, коли прийшов запит на паспорт і паспорт точно був у меня на руках. Expiry date - за день до кінця дії мого паспорту. Віза дитини вклеїна в мій паспорт, окремий документ дитині вони не дали (дитині 1 рік). Віза - visitor. Наклеїли у Лондоні.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags