CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
А як потім з України виїхати?
-
Знаю, але запитую як по факту, чи хтось подавав
-
Чи можна подати паспорт на вклейку пізніше ніж через місяць?
-
В Чехії біометрію приймають в Празі у посольстві Канади. Адреса vfs в гугл видає адресу по якій цієї організації не існує з 2018го року. Я приїзжала туди. Тільки посольство Канади у Празі приймає біометрію.
-
Вітаю. Скажіть , будь ласка, чи не є кредит іпотечний в Польщі перепоною отримання візи?
-
Доброго дня. Намагався знайти в даній групі по пошуку, але не знайшов відповіді. Маю декілька запитань, можливо хтось допоможе? 1. Ми отримали лист на одноразовий в’їзд до Какнади, чи були вже люди, які отримували такий лист, подавали паспорти на вклейку і отримували вклеєну мультівізу? Турбуюсь, що витратимо 6 тижнів на вклейку, а результат буде такий самий, як і з цим листом - одноразовий в’їзд.
-
Ніяк не можу знайти людей, яки б мали досвід такого перетину та exception request в IRCC.
-
If you already have a valid visitor visa or a valid eTA and are unvaccinated: You can request an exemption from the entry prohibition to Canada directly from IRCC by contacting your nearest visa office. Find the visa office closest to you
-
це якраз зрозуміло. Але сама процедура як проходить? Якщо в мене житло в 1000 км від кордону і потрібно декілька днів, щоб доїхати? Що хто знає про цей лист від посольства?
-
Треба мати ізольоване житло на період карантину
-
Доброго дня, шановні! Чи є інформація як відбувається перетин кордону для частково вакцинованих з тестом? Карантин потрібен відразу після перетину? Чи потрібен особливий лист від посольства для перетину?