CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Не треба. Підтверджувати не обов'язково
-
Добрий вечір! Ел.поштою подала запит на біометрію. прийшла відповідь, з листом, кодом та часом. і написано: ви можете підтвердити зустріч, змінити чи скасувати на сайті візового центру. чи треба щось підтверджувати? у мене не виходить. не розумію як. дякую
-
Послухаю!
-
Доброго дня, підкажіть хто як вибирав місто та провінцію, чому саме туди, у мене з сім’єю виліт за місяць от і хочу дізнатись різні думки різних людей, раніше хотів в Калгарі, Альберту, але чув що через наплив мігрантів там стало дуже не легко, що скажете про атлантичні провінції, та і взагалі в кого які думки??дякую
-
Дякую, Ірина. Написала Вам в особисті повідомлення.
-
Я б вже подавалася на нову візу. Якщо причина в тому що паспорт закінчується, то отримати паспорт перед подачею. Лист про ворк перміт - це ще не сам ворк перміт і його дають в аеропорту теж до кінця дії паспорта (але не більше ніж на 3 роки), то він би теж закінчився 10 березня. Я б порадила зробити все скоріше, бо поки програма CUAET до 31.03.23 на існуючих умовах (рахується по даті коли зробили заявку на сайті, а не по даті візи чи прильоту).
-
Відмінили для подорожей, а кожна компанія у кожній провінції може встановлювати свої правила, якщо вони не суперечать законодавству (примусова вакцинація не заборонена законом). Запитайте у юристів своєї провінції. Ось приклад: The ESA does not prohibit employers from terminating employees for failing to get vaccinated against and/or tested for COVID‑19. www.ontario.ca/document/employment-standard-act-policy-and-interpretation-manual/covid-19-vaccines-and-tests
-
Доброго вечора. Скажіть, будь ласка, така ситуація склалася. людині відкрили візу до 10 березня 2023 ( тільки на півроку) , віза вклеєна в паспорт вже і є ще work Permit лист на 3 роки. На данний момент людина не має змоги виїхати з країни . Як бути в такому випадку? Може подаватися знову на візу канадську ? Чи чекати і заповнити заявку другу вже після 10 березня ? Може хтось, знає, порадьте будь-ласка ‼️
-
І як у вас все вишло? З
-
Спробуйте через сайт. Я дзвонила на гарячу лінію, бо не могла зареєструватися на сайті.
-
А можете сказати через якій сайт записатись? ВТС глобал?
-
Тільки запис .
-
Скажіть будь ласка, в мене готова віза у Варшаві, щоб її забрати потрібно обов’язковий запис чи можна прийти і без запису?