CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Треба. Це інша країна
-
-
Доброго дня) Підскажіть будь-ласка, ми з чоловіком заповнили одну анкету на візу в Канаду. Нам обом прийшло запрошення на біометрику. Я зареєструвалася на здачу біометрики і буду здавати біометрику 13.04 в Будапешті. Чоловік через війну не може зараз здати біометрику. Але, у нього в 2016 році була відмова у візі в США, ми про це вказали в анкеті.(Чоловік здавав відбитки пальців для США) Йому потрібна здати біометрику також?) Буду дуже вдячна за відповідь ♥️
-
А ви відправляли паспорт разом з Consent form? Бо не знаю чи треба її чи не обов‘язково
-
Дякую і вам за інформацію))) якби швидше знала, то відправила б теж кур‘єром(( а так тепер мушу сама їхати…
-
7 он был в визовом центре, 8 визовый центр передал курьеру
-
Я пишу тільки те що особисто чула, так як провела в візовому всю п'ятницю. Просто люди відстояли чергу - а співробітник виходить і каже, що іхні паспорти поїхали вже курьером.
-
А скільки часу чекали, щоб візовий передав кур‘єру? Я написала те, що знала від інших людей. Казали, що було багато плутанини, тому кур‘єром не відправляють..
-
Странно что дают разрешения на 3 года, но а Work permit еще зависит от офицера. Непонятно где логика
-
Тільки таке повідомлення
-
Просто многие хотят лично забрать, потому что нет времени ждать или боятся что потеряют документы
-
Значит отправляют
-
В п'ятницю в візому співробітник декільком людям говорила, що їхні документи відправлено кур'єром.
-
А почему тогда мне пришло оповещение что паспорт передан курьеру?