CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Можливо хтось не знав: термін дії сертифікату вакцинації продовжили на 1,5 роки Можете оновити в дії і тоді вже завантажувати пдф
-
Там можно сертификат в пдф скачать
-
У меня так же было
-
Здравствуйте Да, это этот дом Если у Вас подходящие вакцинации , то карантина не будет, Вы просто на всякий случай пишите адрес этот
-
Добрый день! Ребят, поделитесь опытом! Я планирую вылетать скоро, есть к кому заселиться . Имеется паспорт вакцинации. Загрузила ArriveCan , там спрашивается, есть ли у меня место, где я могу быть полностью изолированна от общества ... Если это дом, где проживают люди, считается? Все ли соблюдают карантин 14 дней по приезду?
-
Дуже дякую) чекатиму. А Consent form де потрібна?
-
Три дні доставляють?
-
З Польщі, 200 км від Варшави
-
Я відправила лист 6 квітня. Досі нема повідомлення, що доставлений. Теж не знаю чи все нормально, бо казали, що мав би дійти наступного ж дня. Відправляла до Варшави пріоритетом. В кого була схожа ситуація? Не знаю чи чекати чи починати виясняти де і що з ним?
-
Підкажіть,хто знає.Позавчора заповнили анкету для дитини 14 років.Прийшов запит на біометрію.Хоча її відмінили для дітей до 17 років.Що робити?Везти дитину?