CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Суть в тому, що ви можете отримати воркперміт в першій точці вашого прибуття. Люди, які наприклад летіли через торонто або калгарі у ванкувер, пропускали рейси щоб отримати ворк перміт в тому місті де вперше приземлились. Вам здається тепер треба буде подаватись в консульство. Пошукайте інформацію на іхньому офіційному сайті.
-
Доброго времени суток, подскажите, пожалуйста, если пройти обязательный мед. осмотр (MEDICAL DIAGNOSTIC TEST) не в Канаде ,а в Европе ( В авторизированных местах ). Нужно ли отправлять результаты по анализам на почту Канадского Иммиграционного Центра или Авторизированный центр в Европе сам подает результаты анализов в единую базу Канады ?
-
Мед.центр сам відправляє. Можна також роздрукувати результати і взяти з собою
-
Привіт усім.🙋♀️ Пропоную свою допомогу у створенні професійного резюме (за канадським зразком).📝 Ціна 20$ СА. Але… не спішіть критикувати!)🙅🏻♀️ 1.Я створила багато безкоштовних резюме і зрозуміла, що мені просто не вистачає часу зробити його всім 2. Я користуюсь платним програмуванням, щоб підібрати найкращі скіли саме до відповідної посади. 3. Я витрачаю 2-3год на створення 1 резюме (навіть за мінімальну ставку за цей час можна заробити більше) Тому прошу звертатись, якщо дійно потрібна щира допомога😉
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка в мене є віза в Канаду, але я поки що навчаюсь в Європі, через рік планувала туди поїхати, але десь прочитала інформацію, що щоб була можливість жити в Канаді мені необхідно туди приїхати до 31.03.2024. Чи хтось може мені допомогти з цією інформацією, бо намагаюсь знайти на оф сайтах і поки що не виходить.
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка в мене є віза в Канаду, але я поки що я в Європі. Десь прочитав інформацію, що щоб була можливість жити в Канаді мені необхідно туди приїхати до 31.03.2024. Хоча у мене віза в паспорті до 2026 року. Чи хтось може мені допомогти з цією інформацією, бо намагаюсь знайти на офіційних сайтах і поки що не виходить. Як я розумію до 31 березня 2024 року можна лише отримувати гроші. А якщо я приїду 1 травня? Що буде? Мене не пустять до країни , незвачаючи на те шо віза до 2026 року чи як? Чи мене впустять але не буде ніяких бенефітів по типу фінансовїх допомоги? БУДЬ ЛАСКА ДОПОМОЖІТЬ!!!
-
Впустять, але жодного бенефітів типа грошової допомоги, страхування тощо не буде. І скоріш за все ворк переміт не дадуть
-
І ще чи можна після цього як подався на постійне місце проживання виїхати на декілька місяців з Канади,а потім повернутися?