CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Дякую. Дуже дякую. Я чомусь випустила це. Якось не звернула увагу через інші організаційні питання і клопоти. І перевірили почту його ще раз. Є,прийшов лист!Фух…Дякую за небайдужість і відповіді!🌸
-
Дякую. Дуже дякую за відповідь. До групи приєднаюсь зараз. І ми дозвонились. Я цілий день дзвонила. І моя знайома француженка просто сиділа на стаціонарному телефоні годину і чекала,дочекалась. Я навіть і не уявляла що так складно може бути!
-
Так, обов'язково, на основі цього листа видають work permit
-
Доброго вечора. А хто підкаже,чи обов‘язково мати на руках в аеропорту,коли прилітаєш у Канаду,лист про те що : «Your application to work in Canada has been initially approved by Immigration, Refugees and Citizenship Canada»… Мені прислали а чоловікові ще ні. Його мати обов‘язково?
-
Да, пройти медкомиссию нужно в течении 90 дней всей семье. Для взрослых, - анализ крови,мочи и флюрографию. Детям только анализ мочи. Цены наверное отличаются в разных провинциях и мед.учереждениях. У нас в Монреале(Квебек) вышло 640$ на семью ,- 2 взрослых и 2 детей (до 11 лет).
-
Доброго дня.Цікавить,чи є тут хто летів із тваринами (із собакою). У мене не виходить зареєструвати собаку. Телефон переренаправялє на безліч різних варіантів а можливості як зарезервувати місце для собаки немає. Я вже в розпачі.
-
Добрый день подскажите по прилёту ребёнку нужно проходить медосмотр?
-
На каждого члена семьи отдельная виза
-
Нужно ждать пока не дадут на ребенка
-
Доброго усім вечора. Підкажіть будь ласка. Така ситуація: сімя подала заявку на візу, пройшли всі етапи але візу 7річній дитині у паспорт мами так і не вклеіли. 2 дорослим прийшло запрошення на вклейку, дитині ні. Вони подали паспорти і отримали візи але в паспорті матері лиш її віза і візи дитини немає. Чи був у когось такий досвід? Як діяти? Дякую
-
Всем привет Подскажите есть у кого опыт обучения в приватных школах изучения английского языка? Наподобие ilac.com Kaplan International Насколько оно эффективно будет если очень базовый уровень английского И насколько имеет смысл ходить на бесплатные курсы английского языка, что сейчас предоставляют по приезду? Интересует конкретно Ванкувер. Хочется поднять уровень английского интенсивно, разговорный английский, очень слабый.