CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Працює ) Записувалась в кінці листопада, дату призначили 28 лютого
-
Єдиний нюанс- вони самі призначають дату та час- немає змоги обрати
-
пошта на яку відправляти
-
-
Перевірив, так- спрацювало. Казали чекати відповідь до 2-х тижнів. Мені прийшла через 12 годин)
-
і прикріпляєте файл biometrics instructiol letter
-
applicant 1 Family name: Given name: Date of birth: IRCC: Telephone number: Email address:
-
Підгледів лайфхак на ютубі+ полазив на сайті. Потрібно через пошту їм відправити заявку на здачу біометрії. Зараз скину так як писав я..
-
відправити вийде лише через Україну, за кордон ніхто не випустить). Тоді потрібно буде уточнювати за відправку паспорта вже в візовому) ДЯкую
-
Бо якщо подавати біометрію в кінці лютого+ чекати відповідь на вклейку і прийде відмова- ще раз податись може не вийти вже)
-
І ще можливо хто знає, на скільки часто приходять відмови після здачі біометрії і по яки причинам це може бути?)
-
Дякую за відповідь!) За те що вклеюють візи в Європі знаю, але чи вклеюють їх наприклад в Польщі, або найближчих країнах щоб як мінімум скоротити час на «дорогу паспортів»? І яка процедура відправки? Через які сервіси?
-
Доброго дня В кожної людини різні терміни очікування,моя мама наприклад чекала 2 тижні а от батько фактично 2 місяці. Паспорти потрібно відправляти до Європи оскільки в Україні візи не вклеюють. А чи будуть видавати work permit після 31.03.23 наданий момент вам ніхто нічого остаточно не скаже.
-
Всім привіт!) Хотів би поцікавитись, можливо хто дасть відповідь.. Подали 2 заявки на дорослих. Отримав відповідь та записався на здачу біометрії у Львові. 1. Після здачі біомерії хто скільки чекав відповідь на вклейку візи(останні місяці хто подавався)? 2. Чи потрібно після запрошення на вклейку візи їхати до Льову чи можна відправити паспотри через Київ? 200 і 750 км- трішки є різниця) 3. Я знаю що зараз видають воркер візу на 3 роки і пройшов слух що 31 березня програму можуть закрити. Якщо з воркер візою їхати до Канади наприклад восени що буде, чи зможу я отримати work permit і мати дозвіл на роботу? Це перше що б цікавило, старався написати коротко і ясно)
-
Наскілька я знаю, вп оформляється у першому аеропорту Канади, в який ви прибули
-
доброго дня, підкажіть, будь ласка, дитині свалили візу і отримали запит на вклейку, але дитина вклеєна в паспорт матері, відправляти паспорт матері на вклейку чи краще замовити їй її особистий паспорт, і потім писати на кризову форму, просто чув, що деякі авіакомпанії не саджають на рейс по вклеєному паспорту, дякую!