CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Доброго дня! Хто може допомогти: знаходжусь в Чехії, треба відправити паспорт на велейку візи в Австрію. Вже всі сайти передивилась, ніде не можу знайти як замовити кур‘єра з Чехії до Австрії і назад?
-
Чекайте дзвінка від кур‘єра
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, пришло на почту письмо , что наши паспорта были выданы курьеру , для отслеживания есть трек номер , но я пытаюсь его ввести на сайте , не выдаёт никакой информации. Как отследить?((( паспорта были в Бухаресте, ждём их в Болгарии.
-
Почекайте ще інших адекватних відповідей, але впевнена що все буде ок
-
Шо за брєд, вибачте) як можуть анулювати? Ви ж не в тюрму приїхали, те що дали вже не заберуть. Візу можуть анулювати якщо є проблеми з законом. Якщо є віза в паспорті не прострочена, тоді все має бути ок
-
Якщо у вас є віза в паспорті то чому ні?
-
Доброго вечора! Скажіть , можливо хтось знає : чи можу зараз виїхати з Канади , якщо я тут тільки 2 місяці і потім без проблем повернутись? Потрібно виїхати на 2-3 тижні і потім назад сюди Чую різні думки Хтось каже,що все пропаде , що можуть не пустити назад при таких обставинах. А хтось каже,що все одно
-
Відповів в особисті
-
Яка ціна?
-
Ми також в червні чекати три тижні
-
На скільки мені відомо, то в посольстві кожен паспорт запаковують окремо і не завжди віжправляють одночасно для всіх членів групи. Тому краще оплатити окремо. Щоб зекономити, можете написати довіреність на когось, хто може забрати особисто і Вам передати
-
Вітаю усіх! Я з синочком 4х років зараз знаходжуся в Торонто. Хочу цього місяця переїхати в Сент-Джонс Ньюфаундленд і Лабрадор. Шукаю жінку з дитиною, або просто дівчину для спільної оренди квартири.