CUAET 2022 | Обьединяемся🍁
-
Я так розумію там pdf і треба його заповнити, так? Adobe Acrobat це платна штука, а в Acrobat Reader редагування не працює. Є лайфхак: Спробуйте відкрити цей pdf у Microsoft Word. Він має корректно відкрити той документ (якщо то не фото скановане) і зможете заповнити. Потім натискаєте у вкладці Файл - Зберегти як... - і вибираєте формат pdf. Це все. Має спрацювати =)
-
Всем привет, друзья, не могу никак найти аппликацию для подачи визы украинцев внутри Канады. Может кто-то может помочь? Буду крайне благодарна ❤️
-
Доброго дня, скажіть,будь ласка, у дитини foil less visa жійсна до вересня 2022року і її закордонний паспорт також закінчується термін дії у вересні 2022 року, ми плануєм у серпні летіти до Канади, чи не буде проблем з посадкою на літак,якщо паспорту місяць до закінчення?
-
Всіх запрошуємо до перегляду другого відео від групи Ukrainians in Regina😱 📌 youtu.be/mtCIdkj15eA 📌 У відео ми розказали про перші кроки, які необхідно зробити прибувши до провінції Саскачеван міста Реджайни (SIN, Sim Card, Bank Account, Health Card, Medical Diagnostic Test). Будемо вдячні за вподобайки, підписку, коментар і розповсюдження цього відео між іншими українцями 😁 Все буде Україна! Слава Україні! ✌️
-
Добрий день! Маю питання: Хтось вже вклеював фоіл лесс візу в Канаді ? Я знайшла процедуру, що і як робити. Але там є форма, котру треба відкрити в Adobe acrobat і заповнити. Так от відкрити не можу.. вже сто разів все встановлювала цей додаток на комп.. це триває вже днів 5 Нічого не виходить, Може хтось вже стикався з цим ? Чи шо я роблю не так ?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь-ласка, де можно подивитись, чи дійшли паспорти ?
-
Всіх запрошуємо до перегляду другого відео від групи Ukrainians in Regina😱 📌 youtu.be/mtCIdkj15eA 📌 Будемо вдячні за вподобайки, підписку, коментар і розповсюдження цього відео між іншими українцями 😁 Все буде Україна! Слава Україні! ✌️ #Canada #Ukraine #Ukrainians #Regina #Saskatchewan #УкраїнцівКанаді
-
Добрый день. Можно ли лететь по внутреннему паспорту по электронной визе, подскажите пожалуйста
-
Привіт, хто подавався на візу з Канади? Дуже потрібна зсилка на онлайн заявку Візітор віза 🙏
-
Ага, дякую! Я надіслала dpd То тоді чекаю просто на повідомлення
-
Доброї ночі! Хто в Польщі надсилав паспорти на вклейку, вам приходив лист на пошту, що паспорти дійшли чи ні ?
-
Велике дякую!
-
Доброго дня. Можете, будь ласка, поділитися?