Introducing Ksenia, an experienced nail master from Ukraine 🇺🇦❤️. Now in Vancouver, she is starting from scratch but brings an invaluable knowledge base with her. Her 13 years of experience, including running two nail studios in Kyiv and training others in the beauty business, has led her to value quality and sterility above all. A multiple champion in Ukraine and Europe, she holds more than 30 diplomas in the beauty industry. Known for her friendly and hospitable atmosphere, she offers delightful manicures while you enjoy your favorite series or TV shows with a cup of delicious coffee or playful champagne
☁️Canada 📍New Westminster
☁️🔝Manicurist from Ukraine 🇺🇦
☁️31000 hours of practice 😷
☁️Champion 🏆🇺🇦
☁️ Nail extension ⭐️manicure⭐️pedicure
Усім привіт 👋 Давайте знайомитись 🤗
Мене звати Ксенія. Я майстер з України 🇺🇦❤️. Запрошую усіх до себе на манікюр у дружній та гостинній атмосфері зі смачною кавою або грайливим шампанським за переглядом ваших улюблених серіалів та ТБ-шоу.
Цінуєш якість та стерильність ,тоді добі точно до мене 🤗🤩
Маю досвід роботи більше 13 років, останні 6 років володію 2 студіями манікюру у Києві та проводжу навчання з основ манікюру та ведення б’юті бізнесу. Багаторазовий чемпіон України та Європи, маю 30+ дипломів у галузі краси.
У Ванкувері починаю все з 0, але з неоціненним багажем знання за плечима про задоволення клієнтів та якісний манікюр.
Усім привіт 👋 Давайте знайомитись 🤗
Мене звати Ксенія. Я майстер з України 🇺🇦❤️. Запрошую усіх до себе на манікюр у дружній та гостинній атмосфері зі смачною кавою або грайливим шампанським за переглядом ваших улюблених серіалів та ТБ-шоу.
Цінуєш якість та стерильність ,тоді добі точно до мене 🤗🤩
Маю досвід роботи більше 13 років, останні 6 років володію 2 студіями манікюру у Києві та проводжу навчання з основ манікюру та ведення б’юті бізнесу. Багаторазовий чемпіон України та Європи, маю 30+ дипломів у галузі краси.
У Ванкувері починаю все з 0, але з неоціненним багажем знання за плечима про задоволення клієнтів та якісний манікюр.