Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Тут таке буває
-
Воно вимерло
-
спілкування)
-
11-го лютого Sercevo робить атмосферу кохання та вечірку до Дня Святого Валентина!❤️ Нехай закохані святкують свій день, а всі самотні знайдуть свою половинку! Але якщо ти хочеш просто провести гарно час в колі наших прекрасних українців - красунь дівчат та чотких хлопців, тоді велком! Ми цінуємо та любимо наших гостей, тому підготували для вас : ❤️Першим 15 парам в подарунок коктейлі ❤️Класні декорації та фотозону ❤️ Усім гостям при вході подарунки ❤️ Діджеї-професіонали з топовими піснями всіх років ❤️Солодкий сюрприз для усіх ❤️ Mc, ведучий та спеціальна програма Місце проведення downtown Toronto Yonge Street 643 з гарним нічним видом! Початок 21:00! Приходь відчути любов з Sercevo😍❤🔥 Придбати квитки можна відсканувавши qr код на постері, або переходь за цим лінком www.eventbrite.ca/e/528875349407 також квитки можна придбати на вході в день вечірки!
-
Давним-давно один чоловік йшов по вулиці, а потім...😐
-
Дякуююююю
-
Ну теж саме Я попитаю у 1 Людинки що робив тут Comedy Club Ukraine. Може вони будуть влаштовувати вечір поезії літератури я не знаю от чогось цікавого.
-
В мене десь овер 60 віршів
-
Якшо знаєш кажи
-
Ну я згодна по суті.
-
Привіт народ, Соррі за пізнє повідомлення Чи хто знає де в Торонто вечори української поезії. В мене доволі таки велика збірка зібралась за 9 місяців. Хочеться шоб якось почув люд🥰