Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Так а в чому мою піздьож я не зовсім розумію? Я привів в приклад інші ситуації де працює такий же ж принцип, так само і ця ситуація, ти ж не знаєш всієї історії цієї людини і що в неї в житті відбувається щоб знати що це іменно безвідповідальність, я тобі ще один приклад можу навести, я 8 років не файлив інком такс через те що мені піздєц навіть думати про це було некомфортно, на це були свої причини, але це та ситуація коли це є щось важливе де будь-яка нормальна людина вже б давно щось зробила, а не сиділа на сраці 8 років, зате як тільки я почав лікуватись і приймати антидепресанти, я раптом знайшов в собі ресурс це зробити, і таких історій не просто багато, їх дохуя….багато хто мене через це вважали безвідповідальним, але така хуйня тільки з речима які стосуються мене, для когось іншого якщо тре було з чимось допомогти я прям моментально робив, а на себе було начхати і такі речі були досить common в мене, тому таке як пройти медкомісію я б в такому стані проєбався б настільки що навіть не запитав би ні в кого що і коли і як робити, в останній момент хіба що може б почав рухатись, тому я настільки особисто цю ситуацію прийняв бо зі мною таке відбувалось, але назвати мене безвідповідальним буде піздьожю і всі хто мене знають ближче це підтвердять, тому от, це теж моя думка, і знову ж таки не збираюсь нікого вчити сидіти, просто поділився як буває в таких ситуаціях, а чому за зарікання сказав, бо всі хто коли небудь критикував мене через мої тривоги пройшли те ж саме що і я, і хтось відчув це ще гірше ніж це відчував я, тому тепер я попереджаю людей заздалегідь щоб потім з ними такого ж не було, бо це піздєц яка жостка штука
-
Я теж це робив, але толку з того? Не в усіх ситуаціях це можна зробити, вони на телефоні не винні в тому що вони можуть тільки заїжджено читати скрипт, їм за це платять гроші і не дають доступу до чогось більшого
-
Просто як було в ситуацію коли я твою позицію відстоював, це те що мені дуже близько і мені важко пройти мимо, тимбільше коли люди з якими я спілкуюсь адекватні і можуть прислухатись до моєї думки є сенс написати, коли там в голові пусто то я б навіть не розпинався
-
Я зараз вчусь, тому взагалі не працюю поки, але це не причина чому я так за цю ситуацію пишу багато
-
Ну слухай спитати поради не є лишнім якщо людина подзвонить а їй скажуть перевірити почту, то сенс було дзвонити якщо в групі/чаті про це вже сказали? Я знаю як ці служби працюють і мав досвід з ними розмовляти, в 80% випадків ти в пусту тратиш час коли їм дзвониш
-
Тим більше
-
Нахуя давати пізди людині яка нічого не може зробити з твоєю ситуацією ти прирівнюєш до цього? Я не писав не треба дзвонити і все, я сказав що є ситуації які вирішуються ефективніше до дзвінків, тому толку з того що їм давати пізди за те що вони не можуть вирішити по тій причині що в них немає до цього доступу🤷🏻♂️ Це як мені клієнти приходили і виносили мозок за те що в них немає інтернету, хоча я просто це все продаю і ніяк не впливаю на це🤷🏻♂️
-
Всегда какай как в последний раз
-
Взагалі не розумію до чого зараз спорити за це усе, я висказав позицію що давайте не будемо судити людину за такі речі, а лиш просто допоможемо порадою і нехай собі вирішує це питання, бо більший негатив лиш більше ускладнить людині цей процес