Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Давно тут?)
-
Вот и мы не понимаем
-
Когда есть работа нормальная и отличное жилье , почему у меня будет меняться мнение 😁
-
Первый год трудноват, но не смертельно)
-
Не слушай его, если тебе нравится то это главное))
-
У мен так было и по началу и сейчас.
-
Я бы не сказал.
-
Хаха)
-
Блять Ден иди в жопу со своим негативом
-
Да , почти два года
-
У всех кто только приехал такое по началу)
-
Подожди деньги закончатся и поймёшь что на зарплату комнату даже снять трудно , сразу отмосфера поменяется 😅
-
Тут не чувствуешь себя чужим
-
Ты был в Европе до этого?)
-
Шановні українці! Ми раді повідомити вам, що зовсім скоро, 14 березня (четвер), відбудеться наша Ukrainian party. І ми твердо переконані, що вона буде на ще вищому рівні. Локація – Tea Va See Lounge Початок о 21:00. Також ви зможете насолодитися танцями від наших професійних піджейок DJ Babaskinmax Фотограф - Alex UA • Українська музика • Смачні страви • Різноманітний алкоголь • Неперевершені кальяни • Та багато іншого Вимоги: Прохання не вживати алкогольні напої до нашого заходу, адже в такому випадку охорона вас не пропустить. Дрес-код: Забороняється використовувати спортивний одяг. Це вечір елегантності та вишуканості, тому наполягаємо на відповідному вбрані. Вхід безкоштовний, 21+ Резервація столиків За номером: +1 (647) 539 7177 Telegram: t.me/tea_va_see Адреса: 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1
-
По сравнению с Европой , разница ощутимая
-
Понимаю)
-
Такое ощущение как будто домой приехал , тут какая-то особая атмосфера
-
Я как раз хотела спросить нравится ли)
-
Вот думаю почему раньше не приехал
22 Mar 2023, 15:07
14686/55075