Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Интим оставляем в ванной 👾
-
Бля я нічого не маю проти таких оголошень, але я не знаю як можна здавати «прохідну» кімнату.. це «гостинна» разом з кухнею.. людина має 0 прайвазі.. спиш хтось шастає і платиш за такі умови дофіга.. я б ніколи на таке не погодилась.. це просто капець. Не можеш норм посидіти на одинці бо там хтось лазить, не можеш закритися і поплакати на одинці бо хтось лазить.. ( не говорячи про інтим) я в шоці, але це моя думка 💭
-
Ахаха я тільки що дізнався що в Гамільтоні є вулиця хайвей 6🤣 коли це все шукав😅
-
Есть такое у нас за лето в билдинге локер рум разобрали и сделали студию. Я смотрел маленькая она конечно, но всё есть. 2100 говорит сдают. Считай своя квартира в аренду
-
Ой повір, це не лиш би з наших бабок зрубити, в даному випадку це банально ринок ібо не кожен може заафордити знімати квартиру самотужки зараз з такими цінами і типу ділять рент, от хто з своїх бабки зрубити намагається так це індуси, ті блять кімнату на 6-8 чоловік здають, ти там платиш не просто за кімнату, а чисто за ліжко чи матрас
-
Ну наприклад дивись, квартира коштує 2500-3000 десь, вони здають в рент від 1000 до 1500, здається ніби ціна за окрему квартиру але по факту так зараз кімнати і здають
-
Нуу…не спорю колись так би і вважали, але після ковіду всі рамки і стандарти просто пішли в вікно і зараз що хочуть то і орендують, до мене це дойшло коли бейсмент який раніше здавали тільки в тиху і на кеш і з хорошою знижкою, зараз орендують як повноцінну квартиру з такими ж цінами і через ріелторів хоча як би очевидно що бейсмент це не те ж саме що квартира🤦🏻♂️