Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вони ще там сидять і лялякають 😂😂😂
-
Ніка я ору!!!!
-
То в чате тишина днями а это Активизировались
-
Не, кофе пью
-
🕵️🍿
-
Пиздиш
-
Не ревную
-
Не ревнуй
-
krasalounge пропонує знижку 15% для всіх клієнтів, які відвідують вії та брови вперше, і знижку 25% на другий прийом, якщо ви запросите друга. загляньте на інстаграм сторінку krasalounge
-
Доброго дня, я можу допомогти новоприбулим жінці та дитині 10-14 років (краще хлопчик) з проживанням, на взаємовигідних умовах, я мама одиночка з сином 10 років, маю 2 кімнатну квартиру в оквілі, хороший район магазини та все прямо через дорогу від будинку, є хороші школи теж дуже близько, нова квартира, умови проживання: до 30 червня безкоштовно з умовою допомоги по дому та з сином поки я на роботі в нічні зміни від 4 обіду до 3-4 ранку 5-6 днів в тиждень. Можемо більш детально домовитись вже при спілкуванні. Кого цікавить пишіть в особисті або 6476752595 Тіна ПС: маю домашніх олюбленців папуга та кіт..
-
Краще дай контакти психолога
-
Доброго дня, я можу допомогти новоприбулим жінці та дитині 10-14 років (краще хлопчик) з проживанням, на взаємовигідних умовах, я мама одиночка з сином 10 років, маю 2 кімнатну квартиру в оквілі, хороший район магазини та все прямо через дорогу від будинку, є хороші школи теж дуже близько, нова квартира, умови проживання: до 30 червня безкоштовно з умовою допомоги по дому та з сином поки я на роботі в нічні зміни від 4 обіду до 3-4 ранку 5-6 днів в тиждень. Можемо більш детально домовитись вже при спілкуванні. Кого цікавить пишіть в особисті або 6476752595 Тіна ПС: маю домашніх олюбленців папуга та кіт..
-
Хто там ще пиздить шо психолог не потрібен? : йдіть нахуй ✨
-
Думала Женя що її тошнило від того що сталося на днюсі.. поняла Женя з психологом, шо її тіло памʼятає інтервальне голодування шо було рік назад і страх втратити роботу як це було в тому році
-
ну некоторым хватает клэпки и самостоятельно, осознать и проработать свои проблемы 🌚
-
о, пянянко, а ви звідки?🦆
-
Качка😂 Панянка з Вінниці. А ви звідки будете пан?👽
-
та і їбать його в сраку
-
В мене є деякі на думці,але не впевнена,що то є правильно
-
я з міста, де ніхто ніколи не здоровкається, і всім на всіх похуй
22 Mar 2023, 15:07
18462/54801