Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я тоже.. Шашлыки на острове
-
Была в миссисаге но еду домой уже)
-
Я вижу))
-
Ты где сегодня работаешь?
-
Стараемся
-
Хаха.. Как всегда пиздец в чате))
-
В еще и кальян было бы охуенно покурить с шашлыками ✨
-
Всё будет) Скоро)
-
Я хочу шашлык, салатики, бухлишко 💕 озеро, жара, охуенная компания 💕 это будет охуенно ✨
-
Я столько готовлю, что всем хватает)
-
Я его офигенно ем 😂
-
Я до 16 буду працювати (але може закінчу і раніше) і пішла б задоволенням
-
Біля 3 чи 4
-
На яку годину?)
-
Привіт всім. Чи хтось би хотів піти на картинг у Торонто у суботу 13 квітня?
-
Там бронювати потрібно (бажано), та місця на наступну суботу «відкриють» у цю суботу. То час може бути трохи інший. Це чого пишу 3-4
-
А можете сайт написати де бронювати потрібно?
-
Маю тимчасову групу за картинг, там надаю більше інформації t.me/K1SpeedToronto
-
Привіт! Я Вікторія, SMM-спеціаліст у пошуку нових проєктів ✨ 🖇 Маю 3-х річний досвід просування бізнесів на різних ринках у нішах на B2B та B2C сегменти. Наразі із задоволенням візьму у роботу проєкти у нішах: тварини, одяг, квіти, будівництво та нерухомість, прикраси. Надаю послуги з комплексного ведення соціальних мереж та їх просування, а саме: — створюю стратегії просування під цілі бізнесу на різний бюджет — складаю контент-плани, що відповідають потребам вашої аудиторії та слідують вашим цілям — комплексно працюю з контентом: дизайн, монтаж, копірайтинг для сторіс та дописів, організовую професійні зйомки тощо — налаштовую таргет та оптимізую кампанії 📍Розглядаю повну/неповну зайнятість, віддалено або з гібридним графіком у Торонто Мої роботи можна подивитись на цьому сайті: koshaagency.com Дизайни у пінтерест: www.pinterest.com/kozubenkovita/
-
Юра ничего не говорил, значит кирдык ✨
22 Mar 2023, 15:07
18943/54573
about 3 hours ago