Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Я хз чого але мене піздєц цей стрімер бісить, бачив пару його відосів, він якийсь неврівноважений
-
xQc його нік
-
Шарю просто кажу за самого чєла
-
Ребят , всем доброго времени суток . Предлагаю дополнительный заработок, в первый день гарантированный доход от 50 долларов. Все честно и легально 🙂 Пиши + в лс.
-
youtu.be/Q8WJz-DmPVg?si=Qow37a1_a83-YmpS
-
Можешь сам себе заплатить, больше заработаешь
-
І все таки раджу тобі сходити до психолога, якщо ти о 6й ранку ще сидиш і обмусолюєш таку фігню. Тебе реально затригирило.. якби ти цю тему не розпочав, я б і не згадала за шо ми вчора говорили.. а тепер можеш хуєсосити мене зі всіх сторін як забажаєш, бо мені похуям. Мені є чим зайнятися, тобі напевно ні ☀️
-
А тепер знатоки, всім доброго ранку 💕 надіюсь у вас все ніштяк і ви виспалися охуєнно як і я 😍 Якщо маєте звичку лягати спати після обіду або відчуваєте втомленість цілий день і тд: пораджу вам з власного досвіду, попити магній в порошку 💕 він всмоктується організмом краще і від того дія його сильніше ніж від того що в таблетках 💕 я вже десь 2 неділі його пʼю і це просто бомба 💣 Взагалі якщо маєте можливість пити вітаміни в порошку, то пийте їх так ✨ Всім гарного продуктивного дня 😘 в мене сьогодні дуже насичений день, тому мене з вами не буде.. якщо є спам, то тегайте Юру або Марʼяна 🥰