Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Странно что планы у тебя с моими не пересеклись 🥲
-
Привіт, шукаю сусіда або сусідку ( можна з дитиною) в кімнату. Квартира знаходиться на Park Lawn 10. Про квартиру 2 bedroom +den, у вартість входить parking and locker. Машини не маю, тому парко місце для тебе. У комплексі відкритий басейн та спортзал. Про себе в Канаді вже рік з дитиною (хлопчик 7 років). Мені 32 роки, працюю. За деталями писати в приват або за телефоном 6477107313( краще повідомлення)
-
Не стыда, не адреса написанного 😁
-
Вітаю!) Ми команда, яка надає послуги з інтернет маркетингу. В наші послуги входить: ✔️SMM ✔️Реклама Fb&Inst ✔️Контекстна реклама ✔️SEO ✔️Створення сайтів ✔️Створення логотипу ✔️Просування вайбер та телеграм каналів ✔️ Створення чат-ботів ✔️розсилка Напишіть мені, якщо у Вас є потреба в клієнтах або інших послугах, які ми надаємо.
-
Ну що там їде транспорт??
-
поддерживаю и лучше адресок где то в миссиссаге )
-
Минетики, бесплатные минетики
-
Бля не знал что после двух кружек кофе начнет так пиздовать
-
То же самое и я могу сказать
-
Нахуя так далеко
-
Здравствуйте, хочу предложить заработок на верификации облачного сервиса Все полностью прозрачно, а также очень быстро Оплата: 120€ Или эквивалент на вашу местную валюту Выплачиваю сразу после верификации любым удобным способом Только для людей, которые имеют документы следующих стран (ВНЖ/ID-карта/водительское удостоверение/паспорт): 🇪🇺🇺🇸🇨🇦🇬🇧🇦🇺🇳🇿🇳🇴🇮🇸🇮🇱🇨🇭 16+