Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
аааа
-
Щас взагалі не звʼязане щось було, але я так поняв в твоєму понятті людей обсирати без якихось наслідків це ок, добре поняв, питань немає
-
Яснопонятно, а ви вибачення будуть в сторону тих людей яких ти постійно на рівному місці булила і обсирала і прикривалась жартами? Тих кого ти банила за те що в тебе настрій поганий, будуть? Бо оці твої побажання ну взагалі не щирі і нікому не потрібні, бажаєш одне словами а думками зовсім інше, не треба дякую, наїлись
-
Як би ти хочаб раз сказали,що друзі вибачте мене,я імпульсивна людина,з характером іноді можу переборщити.Але ти завжди топила,що лише ти права,ти собі внушила шо можеш всіх нахуй тут посилати,обзивати,давати поради,які ніхто в тебе не просив.Тобі немає на що ображатися,тут лише ми можемо ображатися і записувати відео.
-
Женя ти ще досі не зрозуміла чого так сьогодні сталось?!!! Тебе ніхто не хотів обісрати,і ніхто не радіє що в тебе якісь проблеми,ми хотіли тобі донести,що тобі треба мінятися,бо інакше це просто буде жах далі по життю у тебе.Ми ніколи не могли нічого сказати,бо ти нападала одразу,тому не треба зараз самій собі суперечити.Тобі вернувся сьогодні весь цей негатив,який ти несла ці всі місяці нам.
-
Оперативно😂
-
@marianrohovyk тут спам
-
Сподіваюсь більше подібних вбросів від неї не буде, а якщо буде то чесно її вже забанити пора буде😅
-
І вони все згадували
-
І це не погроза, а мій життєвий досвід який мені показував коли з людьми це ставалось
-
От і потім буде все згадувати
-
Вона за жодне слово не вибачилась
-
Перед собою ти чиста будеш хоча б
-
Та нехай вважає що хоче