Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Apple отложила выпуск своего искусственного интеллекта Apple Intelligence в Европе Пользователи из ЕС не получат доступ к новым ИИ-функциям устройств от Apple в этом году из-за Закона о цифровых рынках (Digital Markets Act). «Требования DMA могут вынудить нас пойти на компромисс в отношении целостности наших продуктов, что создаёт риски для конфиденциальности и безопасности данных пользователей», — заявили в корпорации Apple. @nexta_live
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ! БУДЬ ЛАСКА , НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
Здається кімната з приватною ванною в 2 bed 2 bath apartment, 500 Sherbourne Street, Downtown Toronto. Квартира обладнана всім необхідним для життя, з прекрасним видом на CN Tower. Дім в дуже хорошій локації, поруч станції на зелену та жовту лінію метро, все необхідне знаходится в пішій доступності. В будинку є спортзал, більярд, тераса, ко-воркінг та сауна. Ціна - $1700, all utilities included. Доступна з 1го липня. За деталями прошу писати в лс.
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. можемо по відео поговорити якщо не вірите .безглузда ситуація, но справді дуже потрібно терміново! ЯК ЗАВГОДНО МОЖУ ДОВЕСТИ! БУДЬ ЛАСКА , НАПИШІТЬ МЕНІ В ОСОБИСТ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!
-
От що значить не здаватися
-
Бурная ночка - сейчас тишина 🤫
-
😼😼😼
-
Все только начинается)))
-
Кто-то шарит за микрофоны?
-
Завтра на работу на 7