Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
💔🕯️😓
-
Drive safe
-
И з горки)
-
Прийшов час показати всю любов нашим улюбленим дівчатам!💐🌷🌹 4-го березня(субота) початок о 21:00 .У вас є унікальна можливість потусити в гарній атмосфері в самому центрі Торонто! Усім дівчатам вхід безкоштовний! Нашим дамам, а також усім гостям ми приготували: 🌷Спеціальну програму-шоу та нашого крутого ведучого🎤 🌷Подарунки дівчатам 🎁 🌷Діджеїв з крутими українськими хітами всіх років🎵 🌷Неймовірні декорації та атмосферу✨🌃 🌷Бар з тематичними та крутими коктейлями🍷🍹🍸 🌷Професійного фотографа📸 Усі гості за бажанням можуть прийти в: - Хлопці в костюмах, сорочках - Дівчата, ви знаєте, що робити...) Придбати квитки можна відсканувавши qr код на постері, або переходь за цим лінком www.eventbrite.com/e/8--tickets-556224992927 також квитки можна придбати на вході в день вечірки! Придбані квитки не повертаються! Вхід 19+ Перевірка айді на вході Охорона та Facecontrol!
-
Бля ви би бачили який в мене був Токіо дрифт
-
Тут ні!
-
А чого не на укр?
-
Там вже дощ походу😅
-
Не знаю, я тут ще навіть не місяць, тому сперечатись не буду😅
-
Тут не в попиті справа. Я не знаю подробиць, але пам‘ятаю багато де перестали їх подавати після того як ввели правила що на патіо не можна палити. Був smoke free Ontario act. Тоді цигарки також почали фасувати у однакові упаковки. Кал‘яни теж попали під це. Як я пам’ятаю, не можна продавати тютюн зі смаками чи щось такого плану. Також там тепер щось з ліцензуванням приміщень, я не знаю подробиць, це було десь у 2016 здається. Так що зараз як я знаю вони усі працюють дуже по лівому тому і норм місць немає. Але у мене інформація ще доковідна. Може за останній рік щось змінилося.
-
Чекаю відео 😻
-
Давай давай дрифт Токио