Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Доброго Дня😉Мене звати Марія,працюю Маркетологом більше 2-х років! Ми з командою просуваємо більше 30 бізнесів на Інтернет платформі Facebook & Instagram! І завдяки таргетованій Рекламі,SMM та створення Сайтів. Збільшуємо кількість клієнтів та прибутку нашим клієнтам✅завдяки Таргетованій рекламі🎯 ☑️Проводимо Аналіз-КоНкУрЕнТіВ! ☑️Створюємо круті креативи! ☑️Проводимо всю аналітику та оптимізацію вашого бізнесу! Якщо Вам цікаво рости у своїй сфері та обходити конкурентів,можемо з вами детальніше обговорити нашу співпрацю! Працюємо з Гарантією❗️ ☝🏻по Договору✔️
-
Говорю ты типа любишь деньги 😂
-
Понимаете прикол , говоришь скриптизерше одно, она делает другое и ты тупо стоишь смотришь и ахуеваешь...говорю ты понимаешь что я не тупой и понимаю что ты делаешь дальше
-
Работа есть работа ....
-
А я тебя искал
-
Не работаешь в пятницу 🫨
-
Вводил скобку в поиски , нихуя ..
-
Как дать самому себе пиздюлин ?
-
@OlgaKznk
-
Як дела?
-
Добрый день
-
Хуево😊
-
Дорогі друзі! Ми раді представити вам щось зовсім нове та грандіозне! Ukrainian Party – це ексклюзивний український захід, який відбудеться в нічному клубі Tea Va See Lounge. Дата / Час: 19 липня / 21:00 - 2:00 • Українська музика • Смачні страви • Великий вибір алкоголю • Неперевершені кальяни • І багато іншого 🎧 DJ Romanova 📸 Фотограф - Alex UA 🕺💃 Дрес-код: Прохання не використовувати спортивний одяг. Це вечір елегантності та вишуканості, тому наполягаємо на відповідному вбранні! No Sport | No Hats | No Hoodies 21+ Вхід: $25 🏎️Parking: Безкоштовний великий паркінг напроти закладу. Резервація столиків за номером: +1 (647) 539 7177 Адреса: 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1
-
Ти пив в 10?😨
-
Певно щоб протверезіти😂