Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Дорогі друзі! Ми раді представити вам щось зовсім нове та грандіозне! Ukrainian Party – це ексклюзивний український захід, який відбудеться в нічному клубі Tea Va See Lounge. Дата / Час: 19 липня / 21:00 - 2:00 • Українська музика • Смачні страви • Великий вибір алкоголю • Неперевершені кальяни • І багато іншого 🎧 DJ Romanova 📸 Фотограф - Alex UA 🕺💃 Дрес-код: Прохання не використовувати спортивний одяг. Це вечір елегантності та вишуканості, тому наполягаємо на відповідному вбранні! No Sport | No Hats | No Hoodies 21+ Вхід: $25 🏎️Parking: Безкоштовний великий паркінг напроти закладу. Резервація столиків за номером: +1 (647) 539 7177 Адреса: 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1
-
Ебать
-
Бля не знаю чи правда на 100%, але це піздєц
-
Скинь мне модель ноутбука , может там можно заменить на коленке за 5 минут
-
Та конечно правда,все мои друзья,знакомые которые первый год войны были волонтёры,все уехали и рассказывали,что творится. Мои бабушка с дедушкой передали «на ЗСУ»,больше 10к$,где все те деньги,они пошли на помощь?Конечно же нахуй нет,так же приезжали блядь мужички,забирали,пиздели шо на помощь,а сами себе в карман. И то шо зеля первый пидор то это факт,слава Богу,что я и моя семья не голосовали за него….
-
Выбор там был не большой, а не голосовать вообще это ещё хуже как по мне
-
Если не секрет то за кого же тогда голосовали?