Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Это что?
-
Сейчас бы в ксочку эх. Я в кс 2 зашёл и что-то не понял там вообще игроки есть или одни читеры 😁
-
Не на компе
-
Я на телефоне
-
Единолично уничтожил что?
-
За бутылку забыл типо уже
-
youtu.be/Q_V6XiECFq4?si=A02t1HY4o6EYp7ny
-
А похавать кто закажет? Хуй да нихуя )
-
Бля пиздец , просить левых людей по адресу доставить…
-
Я думаю если ты ещё раз отправишь то точно найдешь
-
Прям так нас?
-
Ибачила?
-
Та они хорошие
-
Прям так
-
Привіт!🙋♀️ Ти коли-небудь думав, що вивчити англійську легко, як дивитись фільми?🤔 Але все ще зупиняєшся на Present Simple?🥹 Приєднуйся до мене! Англійська може бути цікавою, легкою і різноманітною.📚 Ти швидко навчишся граматики, розшириш словниковий запас і впевнено говоритимеш англійською💪 Я Надія, викладач-лінгвіст і твій наставник у світі англійської. Ми будемо вчитися за програмою, розробленою на основі фільмів і серіалів, щоб ти міг досягти рівня професіонала🔝 Хочеш вивчати англійську по Гаррі Поттеру?🪄Немає проблем! А якщо ти ще не відчуваєш себе впевнено і вважаєш, що мультфільмів достатньо, то давай почнемо!🏃♀️ Ми також працюватимемо над психологічними бар'єрами, навчимося приймати помилки і виправляти їх. Пропоную: ✅Індивідуальні заняття ✅Групові заняття ✅Самостійне навчання (з перевіркою домашніх завдань і підтримкою в чаті) 🗣️Перший урок безкоштовно!🗣️ Здійсни свою мрію💌 Маленькими кроками до великих результатів🏔️ Чекаю вас на запис на безкоштовний пробний урок в особисті🎈