Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ого
-
Как с этим жить ?)
-
Живи отдельно
-
Расстанься
-
Засчитан
-
🔥 Тебе 21 год? Чувствуешь, что время идет, а ты все еще не нашел свой путь? Хочешь больше свободы и уверенности? 💸 Время начать действовать и зарабатывать уже сегодня! 💥 Еженедельный доход от $250+, и это только начало. 💼 Сфера: торговля активами на биржах. Если ты готов к новым вызовам и хочешь изменить свою жизнь, то это для тебя! 🚨 Только для тех, кто старше 21! 🚨 Пиши мне прямо сейчас ➡️ @ArsenStorm и присоединяйся к успешным!
-
🔥 Тебе 21 год? Чувствуешь, что время идет, а ты все еще не нашел свой путь? Хочешь больше свободы и уверенности? 💸 Время начать действовать и зарабатывать уже сегодня! 💥 Еженедельный доход от $250+, и это только начало. 💼 Сфера: торговля активами на биржах. Если ты готов к новым вызовам и хочешь изменить свою жизнь, то это для тебя! 🚨 Только для тех, кто старше 21! 🚨 Пиши мне прямо сейчас ➡️ @ArsenStorm и присоединяйся к успешным!
-
Hi everyone 👋😎 I’m selling my ford focus 2016 2L; 135000km 7500$
-
Вітаю усіх, шановні, кому потрібно зараз гарна вакансія - готовий її дати! Пишіть мені якщо вам вже є 18 років та є вільний час, його потрібно небагато на день
-
О знову ці варення фруктові варите
-
Вот и поговорили
-
Увага! Попередження про шахрайство Друзі, будьте обережні! Хочу попередити вас про людину на ім'я «Юрій Чегус», яка обманює та не повертає гроші. Він пропонує обмін гривень на долари, просить надіслати гривні на українську картку, а сам має надіслати долари на канадську картку. Після того як ви надішлете гроші, він не перераховує долари, годує обіцянками і в подальшому ігнорує вас. Я особисто зіткнувся з таким обманом і хочу, щоб ви не потрапили на його вудки. У нашому суспільстві, на жаль, є нечестні люди, і важливо бути уважними, щоб не стати жертвою шахрайства. @shara_09