Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ти зайнятий?
-
😂😂
-
Типичный рекламщик )
-
Я не маю нічого проти, якщо він покривав базу і вдруг щось трапилось. Я можу покрити в цьому випадку, якщо це дійсно ситуація. Я не піду від чоловіка, якщо в нього фак ап Але йти за ручку з чоловіком, якому допомагати фінансово — не можу
-
Ото сьогодні чат ожив))зацепили блін тему)
-
Потреблядство вышло на новый уровень. 👉 Топор +18. Подписаться
-
Гляди советы подъехали
-
Я не мама, щоб вчити хлопця покривати базу Якщо він покриває базу, я готова взяти його за руку і йти далі. Розвивати його, його бізнес (якщо треба), наші відносини. Створювати комфорт
-
Я не з тих,хто при першій зустрічі заводять відносини,хоть би яка вона гарна і розумна не була.
-
Нажаль, чоловіки так кажуть (більшість), але щось ніхто не хочу взяти дівчину яка не дуже гарна, не дуже розумна і навчити її, виростити ….
-
Я зазвичай перед відносинами на все дивлюсь,а потім думаю варто воно того чи ні.
-
Ну я думаю,якщо нормальна жінка/дівчина буде бачити,що хлопець старається зробити їхнє життя кращим,то я думаю вона також буде старатись це робити.
-
Так ты бы начал отношения и дальше смотрел бы. А она говорит сразу требование к партнёру
-
Не варік
-
А як же вместе разом добиться поднапрячься с милым и рай в шалаше
-
Ну от в мене щось типу того)
-
Особисто Я не заводив би сім'ю якщо б не міг її забеспечити,це в мене як кредо
-
але не моя історія))) мені одного стрибка в реальну холодну воду вистачило)))
-
ну може ще пару раз))
-
це як спробувати стрибати в крижану воду і зрозуміти, що в тебе сердце від цього встає. наступного разу не стрибнеш
22 Mar 2023, 15:07
48304/54904
43 minutes ago