Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Унікальна Українська Вечірка! Зануртеся в атмосферу яскравої ночі, наповненої музикою, танцями та емоціями. 🗓️ 8 листопада 🕘 21:00 - 02:00 📍 Tea Va See, 1416 Centre St, Thornhill, ON L4J 8A1, Canada Що на вас чекає: • Енергійні танцівниці, які додадуть драйву кожному моменту • Діджей BABASKIN, що створить ідеальний музичний фон • Вишукані кальяни для вашого комфорту та відпочинку • Душевна українська атмосфера та улюблені мелодії • Смачні страви та коктейлі для справжніх гурманів 🔞 Вік: 21+ 👗 Дрес-код: елегантний, без спортивного одягу, капелюхів і худі 💵 Вхід: $25 (готівка) Не пропустіть шанс провести ніч у чудовій компанії та створити незабутні спогади!
-
Іншалла брат🙏☝️
-
Хочу на коньках погонять
-
Где есть каток ?
-
🟩 Доставка алкоголю ▫️skyline.delivery ▫️t.me/skyline_delivery ▫️+1 (437) 297-0207 ▫️www.instagram.com/delivery.skyline
-
Работа по Бутикам , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Дистанційна робота з гнучким графіком і можливістю кар'єрного зростання! Відкриті вакансії для всіх старше 18 років. Розпочніть заробляти сьогодні і поєднуйте з основною роботою!
-
Добрий вечір! Здається бейсмент і мебльована кімната на першому поверсі приватного будинку. В South Etobicoke. Локація Вloor& West Mall . В пішій дистанції продуктові магазини, плази , безкоштовна парковка, інтернет. Зручний вихід на всі хайвеї 427,401, Gardiner,400. Пишіть чи звоніть 4169186778
-
Є робота!! Dm для більш детальної інформації. Повна/неповна зайнятість Для новоприбулих, студентів, пенсіонерів, випускників 40 доларів США за годину, ми тренуємося!! Доступна субота-неділя Dm для більш детальної інформації.
-
Персональні тренування з боксу та ММА Моє ім’я – Денис, мені 18 років, і я вже понад 10 років займаюся боксом та ММА. Маю великий досвід у тренуваннях, зокрема з юнаками і дівчатами різного віку. Якщо ви шукаєте можливість розвиватися в боксі або ММА, досягти нових спортивних цілей або просто покращити фізичну форму – я готовий допомогти! Що я пропоную? • Персональні тренування з боксу та ММА, адаптовані під ваші потреби та рівень підготовки. Від початкового рівня до просунутого. • Розвиток техніки та тактики бою – для тих, хто прагне поліпшити свої навички, стати впевненішим у ринзі чи клітці. • Фізична підготовка – зміцнення витривалості, сили, швидкості реакції. • Вправи для всебічного розвитку – тренування координації, гнучкості та балансу, що необхідні як для боїв, так і для повсякденного життя. Для кого ці тренування? • Вік: від 4 до 25 років. Працюю як із дітьми, так і з молодими людьми, які прагнуть удосконалюватися. • Рівень підготовки: приймаю новачків, які хочуть освоїти основи, а також тих, хто вже має досвід у боксі або ММА і бажає досягти нових вершин. Зручність та комфорт • Можу проводити тренування у вашому зручному місці – з виїздом на дім, щоб ви могли займатися без зайвих витрат часу на дорогу. Чому обрати мене? • Індивідуальний підхід до кожного – складаю програму, виходячи з ваших цілей, фізичних можливостей та особливостей. • Багаторічний досвід в боксі та ММА, що дозволяє мені професійно та уважно працювати з кожним клієнтом. • Реальні результати – разом ми побачимо прогрес у ваших навичках і фізичній формі. Готовий почати тренуватися? Пишіть в дірект, і давайте рухатися до ваших спортивних цілей разом!
-
Работа по Бутикам , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-