Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
1. Завантажуй застосунок “Alliance” за посиланням alb.ua/r/Kh_VAwA і зареєструйся. 2. Оформляй картку “Стартова”. 3. Отримай 100.00 грн.
-
Перемога
-
Бот
-
Или озон
-
Закажи с вб
-
1. Завантажуй застосунок “Alliance” за посиланням alb.ua/r/Kh_VAwA і зареєструйся. 2. Оформляй картку “Стартова”. 3. Отримай 100.00 грн.
-
Имя пользователя содержит запрещенные zalgo символы, доступ был запрещен 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Здравствуйте, меня зовут Лилия🙋🏻♀️ Я занимаюсь продвижениям бизнеса в социальних сетях Предлагаю широкий спектр услуг: - таргет на Facebook и Instagram: Настраиваю эффективно рекламу нахожу целевую аудитории для увеличения клиентской базы в 2,5 раза. Также такие услуги, как: - продвижения в тик ток/ютуб - создания сайтов - смм - seo - рассылки в соцсетях Если интересно – пишите ‘’+’’получите бесплатную консультацию💥
-
Плануєте виїзд з Канади? Отримайте приємний фінансовий бонус перед переїздом, щоб почати нове життя не з порожніми руками. Ми пропонуємо допомогу в отриманні хорошого грошового бонусу для вас. Підтримка на всіх етапах – від першої зустрічі до моменту вашого виїзду. Пишіть у приватні повідомлення, і я розповім, як це працює.
-
А обменники вам не помогут?
-
Але дякую🔥🔥
-
Віктор, та я вже всьо порішала
-
Не, много мороки
-
Моно
-
@Olya_Lebedenko , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru