Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
[PPT] PePeTeam , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
📸 ФОТОЗВІТ З РІЗДВЯНОЇ ВЕЧІРКИ ВЖЕ ГОТОВИЙ! 🎉 Друзі, ловіть найяскравіші моменти з нашої Ukrainian Christmas Party! Раді поділитися з вами емоціями, посмішками та неповторною атмосферою цього вечора. 🔗 masha-nyshcheta-photo.wfolio.pro/disk/27-12-2024-fregata-ukrainian-christmas-party-w9rdsw А вже зовсім скоро ми знову зустрінемося на наступній події! 🎭 24 СІЧНЯ – MASQUERADE PARTY! 🥂✨ Готуйте свої найефектніші маски, аксесуари та вбрання, адже на вас чекає розіграш $600 серед усіх гостей, які будуть у дрес-коді маскараду! Більше деталей вже зовсім скоро, тож слідкуйте за оновленнями. Дякуємо, що ви з нами! До нових зустрічей на танцполі! 💃🕺
-
Имя пользователя содержит запрещенные zalgo символы, доступ был запрещен 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Ну там как бы это, с наступающим вас🥰
-
Вітаю всіх з новим роком!
-
всех с новым годом!❤️
-
З Новым Роком!
-
avvdeeva🎰 , ссылка удалена согласно настройкам модерации. 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Тут є хтось хто використовує монобанк для оплати онлайн сервісів закордонних типу Ютубу?
-
Кто не делал Альянс банк плачу 200 грн(100 кешбека+100 на карту) нужно два человека в ЛС
-
👮🏻♂️ Удалили пользователя с иероглифами в нике. Причина: пишут обычно много, а что - не понятно:) 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru
-
Дорогі друзі! Я звертаюся до вас з проханням про допомогу. Мені дуже потрібен iPad для навчання та розвитку. Цей гаджет дозволить мені більш ефективно вчитися, досліджувати нові теми та покращувати свої навички. На жаль, у мене немає можливості самостійно придбати його, і я вирішив звернутися до вас. Кожен внесок, навіть найменший, буде великим кроком до моєї мети. Я обіцяю використовувати iPad з розумом і ділитися з вами своїми успіхами! Дякую всім за підтримку та розуміння! З повагою, [Вікторія] 4441 1144 6640 1336
-
Имя пользователя содержит запрещенные zalgo символы, доступ был запрещен 🔖ads: Бот создан в @botsbaseru