Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну що ж ми розпочинаємо нашу запальну вечірку 🤩 Тому чекаємо з нетерпінням всіх вас 🥳 Нагадуємо дівчатам до 23:00 вхід безкоштовний 💃🏻 Вхід строго з 19+ 🪪 Адрес: 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4 Всіх чекаємо ❤️
-
До 3
-
Багато є)
-
🇺🇦❗️❗️❗️ Увага ❗️❗️❗️🇺🇦 З першого травня кожен громадянин України може оформити та отримати фінансову допомогу від благодійних міжнародних організацій. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @viplatyUA2023 🇺🇦Миру та добра Вам🇺🇦
-
Wow 😈 Привіт друзі 🙋🏼♀️ Цієї п’ятниці ви просто розірвали танцпол 🙀 170 енергійних людей приєдналося до нас 🤩🪩 І це лише початок 😏 Звичайно, ми не забули про фотозвіт, та вже готуємо його для вас 😉 Зовсім скоро вас очікує ще більше крутих та дуже цікавих вечірок 👻 Не пропустіть❗️ Стежте за нами у Telegram та Instagram ❤️ Наш Telegram: t.me/shini_ngst Наш Instagram: instagram.com/shini_ngst
-
Хто цікавився Нееts, Nео та цигарками? Мені подруга дала магазин, де вони з чоловіком беруть і я нарешті змогла замовити нормальні цигарки, а не те що тут продають Можу поділитись знахідкою, напишіть - дам контакт
-
🇺🇦❗️❗️❗️ Увага ❗️❗️❗️🇺🇦 З першого травня, при підтримці міжнародних благодійних організацій, уряд України прийняв рішення про надання фінансової допомоги населенню в розмірі 4500 грн. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @finansedopomogaUA 🇺🇦Миру та добра Вам🇺🇦
-
А ось і обіцяний фотозвіт з тусовки «The Best Ukrainian Party» 🤗 Було дуже гаряче 🔥 Фото та відео можна переглянути за посиланням 📲 www.dropbox.com/sh/chrgexkt9x3mpgj/AAAZaNj4oAU3LFvMB2xR6ez_a?dl=0 І не забуваймо, що скоро нова неймовірна вечірка 🥳🎙
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦❗УВАГА❗🇺🇦🇺🇦🇺🇦 З першого квітня кожен громадянин України може оформити заявку на отримання фінансової допомоги від благодійних міжнародних організацій. Детальніше в офіційном телеграм каналі: @dopomogafinUa 🇺🇦 Миру та добра Вам 🇺🇦
-
-
🇺🇦🇺🇦🇺🇦❗УВАГА❗🇺🇦🇺🇦🇺🇦 З першого квітня кожен громадянин України має можливість оформити заявку на отримання фінансової допомоги від благодійних міжнародних організацій в офіційном телеграм каналі: @financeUAdopomoga 🇺🇦 Миру та добра Вам 🇺🇦
-
Хтось знає де можна поставити тоніровку на вікна в Etobicoke?
-
Хто займається фотошопом напишіть будь ласка в ЛС, потрібні банери