Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
А ты знаешь где я живу?
-
Я представляю как там грустно у вас
-
Да я понял. Я рофлю. Она, возможно, выйдет на связь
-
ВЖЕ У П‘ЯТНИЦЮ 🗓26.05 ⌚️21:00 Запальна вечірка “DANCE AND WIN PARTY” На вас чекає нереальна атмосфера, музика та цікаві розіграші з крутими призами🪩 Також буде фотозона біля спорткару 🏎FERRARI, де ви зможете зробити неймовірні фото📸🤩 Тож, чекаємо вас і ваш запальний настрій у ресторані “Fregata” цієї п’ятниці 😏
-
Всем привет Кто-то стирал порошком purex? Хороший, нет?😁
-
Откуда такие слова знаешь,емае
-
Слава Україні шановні українці, хто має рацію , як вклеїти візу в паспорт у Канаді , їхав з Польщі з одноразовим листом.Дуже дякую за увагу.
-
Вітаю✨ Мене звати Ірина, я займаюся веб дизайном, якщо говорити точніше, то створюю сайти та дизайн👨💻 Імпонує Ваш профіль, тому, вирішила написати і випробувати удачу🤞🏻 Можливо Ви шукаєте спеціаліста, я можу запропонувати послуги по таких напрямках: ✔️створення дизайну ✔️розробка сайту під ключ ✔️оформлення профілю у соціальних мережах ✔️розробка креативів для реклами Якщо Вам буде актуально, буду рада підготувати для Вас матеріали і обговорити більш детально умови роботи по відео-зв’язку ✨ Буду вдячна Вам за відповідь!
-
ᴡᴏᴡ... ᴊᴜꜱᴛ ᴏɴʟʏ ᴀ 24 hours ɪ ɢᴏᴛ 5,000$ ʙʏ ɪɴᴠᴇꜱᴛɪɴɢ 500$, ᴄᴀɴ'ᴛ ɪᴍᴀɢɪɴᴇ ᴡʜᴀᴛ ᴡɪʟʟ ʙᴇ ᴏꜰ ᴍᴇ ɪꜰ ɪ ᴄᴏᴜʟᴅ ɪɴᴠᴇꜱᴛ ᴍᴏʀᴇ ᴏɴ ɪᴛ @Roderickfrank 👇👇👇👇👇👇👇👇 join him t.me/+WNkvzv30j5wwNTNk t.me/+WNkvzv30j5wwNTNk
-
Вже завтра О 21:00 «DANCE AND WIN PARTY» Цікаві розіграші 🤩 Круті призи 🍾 Основний приз - Track tour на FERRARI 🏎️ Спорткар чекатиме вас біля входу, де кожен зможе зробити фото 📸 Ми вам гарантуємо, це буде гаряче! 🔥 Приходьте і ви переконаєтесь у цьому самі