Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Людину
-
Шукаю на підселення
-
Хелоу гайс
-
3643 Cawthra Rd Міссісауга ON L5A 2Y4 Канада тут є прапорці і герби для машин( ну принаймі були)
-
Hужны люди на выcoкooплачиваeму paбoту
-
краще висплюсь))
-
ATTENTION ❗️ Вже цієї п’ятниці о 21:00 відбудеться 🎃«Ukrainian Halloween Party”🎃 Маємо надію, що ви вже придумали свої образи та все купили для того, щоб здивувати всіх😱, та найголовніше – виграти приз💰 за найкращий та найяскравіший костюм👻 1 місце – 300💵 2 місце – 200💵 3 місце – 100💵 Для дівчат вхід безкоштовний🤩, а також коктейль на вибір😌 Повірте, це буде дуже круто, адже Торонто ще не бачило такої крутезної Halloween вечірки🔥 Ви запам’ятаєте це надовго😏 Локація: Restaurant “Fregata” 💎 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
petition.president.gov.ua/petition/208764?fbclid=PAAaZforeUrk4SvLE_3DoK1ECxqoYQZ1bwDFihPo9Gn0BidhwIVpzkW_qEXaE підпишіть будь ласка петицію для мого тата😭💔🙏🏻 якщо не тяжко то поширюйте 🙏🏻
-
Вампіри, демони та інші істоти, ви готові? 🧛🏻♀️🧟♂️ Ми розпочинаємо 🎃«Ukrainian Halloween Party”🎃! 🔥Якщо костюми ще не одіті на вас, то це величезна халепа!😨 Адже коктейлі, алкоголь, наші ді-джеї та багато іншого вже чекає саме на тебе😏🥃 За найкращий костюм буде 3 призових місця, загальна сума яких складає 600$😱 Для наших крихіток 🆓вхід цілу ніч та коктейль БЕЗКОШТОВНО🫣 Для чоловіків – 25$ ⭐️SHINING STAR ⭐️вже зачекався тебе🫶🏼, бери всіх друзів і відчуй цей ритм на повну🎉 📍Restaurant “Fregata” 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
-
Запрошуємо у закритий телеграм канал для тих, хто хоче ближче познайомитися з Матрицею Долі♥️ Туди входить: 🟩 Чакри 🟩 Сумісність 🟩 Карта здоров'я 🟩 Дитячо-батьківська карма 🟩 Книги по "Матриці Долі" 🟩 Алгоритм з самостійного читання основних зон у Матриці 🟩 Книга «Батьки та діти» 🟩 Книга з розшифровками енергій року 🟩 Зошити з підказками та для запису своїх спостережень 🟩 Книга 22 шляхи призначення 🟩 Книги Матриця долі від А до Я (всі частини) 🟩 Книга «Сім колін Роду» 🟩 Книги Н.Ладіні, Ю.Снігової,А.Матрикс,А.Джудіт 🟩 Книга Особистий бренд 🟩 Приклади повного аналізу Матриці по зонах . Та багато інших книжок - вже більше 45 файлів. Також буду додавати нові матеріали, так що Вам буде цікаво🌞 Вартість 600 грн - (платіть один раз, доступ назавжди!) Якщо вам цікаво: Пишіть @light_iiinside
-
Запрошуємо у закритий телеграм канал для тих, хто хоче ближче познайомитися з Матрицею Долі♥️ Туди входить: 🟩 Чакри 🟩 Сумісність 🟩 Карта здоров'я 🟩 Дитячо-батьківська карма 🟩 Книги по "Матриці Долі" 🟩 Алгоритм з самостійного читання основних зон у Матриці 🟩 Книга «Батьки та діти» 🟩 Книга з розшифровками енергій року 🟩 Зошити з підказками та для запису своїх спостережень 🟩 Книга 22 шляхи призначення 🟩 Книги Матриця долі від А до Я (всі частини) 🟩 Книга «Сім колін Роду» 🟩 Книги Н.Ладіні, Ю.Снігової,А.Матрикс,А.Джудіт 🟩 Книга Особистий бренд 🟩 Приклади повного аналізу Матриці по зонах . Та багато інших книжок - вже більше 45 файлів. Також буду додавати нові матеріали, так що Вам буде цікаво🌞 Вартість 600 грн - (платіть один раз, доступ назавжди!) Якщо вам цікаво: Пишіть @light_iiinside