Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
✨Друзі, запрошую в онлайн школу МАТцеПРОСТО на пробний безкоштовний урок з: 🔹математики 🥇 🔹англійської мови🇬🇧 🔹підготовки до школи 👦🏻👧🏼 ✅Дітки до 17 років ✅Уроки проходять через Zoom/Google meet на платформi з вчителем👩🏫 Пишіть, будь ласка, в особисті🤗
-
Шановні друзі! Ми готові вам презентувати дещо зовсім нове та грандіозне! Ukrainian party – це ексклюзивний український захід який відбудеться в нічному клубі Tea Va See Lounge 30 листопада о 21:00. •Українська музика •Смачні страви •Різноманітний алкоголь •Неперевершені кальяни •Та багато іншого Дрес-код: Забороняється використовувати спортивний одяг. Це вечір елегантності та вишуканості, тому наполягаємо на відповідному вбрані. Вимоги: Прохання не вживати алкогольні напої до нашого заходу, адже в такому випадку охорона Вас не пропустить. Вхід безкоштовний, 21+ Резервація столиків За номером: +1(647) 539 7177 Telegram: t.me/tea_va_see Адреса: 1416 Centre St, Vaughan, ON L4J 8A1
-
Доброго ранку Україно!" Репост " Друзі рідненькі я не знаю як запитати вас, мені дуже соромно але вибору вже не маю треба дуже ваша допомога будь ласка допоможіть я зараз одна з малою дитиною тільки 2 роки лише буде. Я лишилася усіх державних виплат бо виїжджала за кордон з дитиною біженці були. А зараз повернулася додому був приліт у наш двір тяжке поранення дістав мій батько ,я з сином мусила вертатись назад додому під обстріли бо треба бути біля нього поки, зараз без виплат тепер бігаю збираю документи. Немаю жодної копійки, то немає чим сьогодні дитину годувати, вдома навіть хлібу нема. Допоможіть будь ласка якщо є люди небайдужі і хто має таку змогу допомогти хліб, картопля консерви крупи , дитячі каші сухе молоко, олія або є хто може допомогти грошима 1 гривню чи скільки буде вам не шкода 5168..7450..3320..7835 Горбачева Н.С. Велике від всього щирого серця вам дякую і нехай береже вас і ваших діток Господ Бог добра і миру вам. Слава Україні!
-
Бля
-
Хто в сіті
-
Дарова
-
👑РАБОТА В ДОСТАВКЕ БЕЗ ДОКУМЕНТОВ👑 🇨🇦 DOORDASH В КАНАДЕ 🐰Miller servis - купи аккаунт и начни работать моментально. ✅Готовый аккаунт DoorDash не заставит вас ждать пока вы выйдите с листа ожидания! ✅От вас не нужны документы мы открываем аккаунт своей методикой. ✅У нас быстрая и отзывчивая поддержка 24/7 ✅Стоимость одного аккаунта - $999 CAD ✅Большой опыт работы с различными сервисами и репутация на многих рынках. Если вы друг уже попали в лист ожидания - не беда. наша команда решит ваш вопрос напишет нам !