Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Всім привіт 🖐️ Якщо є якісь питання по ремонту та обслуговуванню електричних систем автомобіля любої складності можу допомогти Компʼютерна діагностика Програмування Діагностика всіх систем Кодування Адаптація Виготовлення ключів Заміна комплектуючих Встановлення автозвуку,камер заднього огляду,відеореєстратора(без видимих проводів) Stage1,Stage2 Ремонт систем TPMS Загалом якщо щось світиться на приборці звертайтесь😉 4377766127 або в пп Також можливі механічні та кузовні роботи
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
СЛАВА УКРАЇНІ ДУЖЕ вибачаюсь що пишу за таке , у кого є можливість поповнити мобільний? Я служу в 95 бригаді ЗСУ. 2 штурмовий батальйон. У КОГО Є МОЖЛИВІСТЬ, НАПИШІТЬ В ОСОБИСТІ ПОВІДОМЛЕННЯ. Розумію що зараз багато розводів, тому можу дати свій інстаграм щоб довести що я реальна людина або поговорити по відео! ЯКЩО Є СУМНІВИ МОЖЕМО ПО ВІДЕО ПОГОВОРИТИ!!!
-
Всем привет, моя жена профессионально делает брови и ресницы, участвовала в конкурсе, 6 место по миру. Возможно у кого-то есть какие-то предложения?
-
Привіт усім! Якщо ви замовляєте uber, з вас стягнуть високу плату, але я можу підвезти вас за розумною ціною, просто напишіть мені, куди ви хочете поїхати? Коли ? Скільки людей . Я розрахую вартість проїзду, буду надто розсудливим і постараюся бути готовим до вашої пропозиції, просто повідомте мені, чи потрібна вам якась поїздка. Економте свої гроші, незважаючи на те, що ви користуєтеся uber
-
Можу допомогти Українцям які тільки що приїхали в Торонто виготовити всі документи за один день
-
ʜᴇʟʟᴏ ɢᴜʏꜱ, ɪ ᴅᴏɴ'ᴛ ᴋɴᴏᴡ ʜᴏᴡ ᴛʜɪꜱ ɪꜱ ɢᴏɴɴᴀ ꜱᴏᴜɴᴅ ʙᴜᴛ ɪᴛ'ꜱ ᴛʜᴇ ᴛʀᴜᴛʜ. ɪ'ᴠᴇ ꜰᴏᴜɴᴅ ꜱᴏᴍᴇᴏɴᴇ ᴡʜᴏ ɪꜱ ᴛʀᴜꜱᴛᴡᴏʀᴛʜʏ ɪɴ ᴄʀʏᴘᴛᴏᴄᴜʀʀᴇɴᴄʏ ᴛʀᴀᴅɪɴɢ. ɪ ʜᴀᴠᴇ ɢᴏᴛᴛᴇɴ ᴍʏ ᴛʜɪʀᴅ ᴘʀᴏꜰɪᴛ ꜰʀᴏᴍ ɪɴᴠᴇꜱᴛɪɴɢ ᴡɪᴛʜ ʜ𝗂𝗆. ɪ ᴋɴᴏᴡ ɪᴛ'ꜱ ɴᴏᴛ ʀᴇʟᴀᴛᴇᴅ ᴛᴏ ᴛʜɪꜱ ᴘᴏꜱᴛ ʙᴜᴛ ɪ ᴊᴜꜱᴛ ꜰᴇʟᴛ ʟɪᴋᴇ ꜱʜᴀʀɪɴɢ. ᴛʜᴀɴᴋꜱ ᴇᴠᴇʀʏᴏɴᴇ ᴀɴᴅ ᴀ ʙɪɢ ᴛʜᴀɴᴋ ʏᴏᴜ ᴛᴏ Mr Ronald George Contact him for more info @Trader_Ronald_George_fx t.me/+XaMJFd08h-9iMmM8
-
Всім доброго вечора,шукаю роботу для свої батьків Без знання англійської мови У мами є досвід роботи на кухні Розглянемо будь-які варіанти