Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦

Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
torontoontelegram
55.9k Posts 3.0k Posters 74.8k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t6709506388T Offline
    t6709506388T Offline
    Анна Мартьянова
    wrote on last edited by
    Здрастуйте Вибачте, будь ласка, що звертаюся до сліз соромно і незручно, але настільки безвихідне становище, що я змушена просити не знайомих мені людей вибачте... 😔🙏❤️ Я з моїм сином лежимо в лікарні, син після опірації, я можу надати документи та докази будь-які якщо знадобиться Я дуже прошу допомоги позичити на пару уколів 223.50 грн моєму синові або може хтось може допомогти саме уколами, я буду вдячна будь-якій допомозі та зможу у вівторок у першій половині дня повернути без затримок🙏🙏🙏 Дай Боженька хтось відгукнеться на моє смс Я буду молитися 😔🙏❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t6142816014T Offline
    t6142816014T Offline
    Artur
    wrote on last edited by
    Привіт хто може на завтра позичити Лижі , не безкоштовно напишіть будь ласка 😃
    1 Reply Last reply
    0
  • t908900823T Offline
    t908900823T Offline
    Юра Водяний
    wrote on last edited by
    Шановні друзі! Дякую всім за чудовий вечір вчора! Ваша енергія і веселощі зробили цей четвер особливим. Було дуже круто, і ми вдячні кожному з вас! А також сердечно вітаємо переможця, який отримає чарівне просекко «Moët & Chandon Brut Imperial» від клубу на наступній вечірці! Нехай це буде насолода для вашого піднесення та незабутніх моментів в іскрящій компанії. Вітаємо! Переможець: Tanya Nechepa Найближчим часом очікуйте фото та відео звіт від нашої вечірки, а також всі деталі щодо наступного заходу. З любовʼю «Tea Va See Lounge»
    1 Reply Last reply
    0
  • t908900823T Offline
    t908900823T Offline
    Юра Водяний
    wrote on last edited by
    О 21:00 ми розпочнемо нашу 💄Ladies night Beauty and Spa party💄 Дівчата, для вас це хороший шанс, до того ж вхід для вас всю ніч БЕЗКОШТОВНО🤩👠 ❗️Також маємо до вас прохання: не вживати алкогольні напої до початку заходу, адже тоді ви не зможете потрапити на нашу вечірку🥺 Dress code: елегантне, привабливе вбрання👔 Restaurant “Fregata” 📍 1900 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 2Z4
    1 Reply Last reply
    0
  • t908900823T Offline
    t908900823T Offline
    Юра Водяний
    wrote on last edited by
    Let’s go 🫦 Ми розпочинаємо 💄«Ladies night Beauty and Spa party»💄 Вже зовсім скоро ми розіграємо сертифікати на beauty процедури🧖‍♀️ на суму 1000$🤯 Участь можуть приймати всі🤩 Для дівчат вхід безкоштовний❤️‍🔥 Не забувайте позначати нас у своїх сторіс та публікаціях, а ми обіцяємо репостити кожного з вас📲❤️ Скоріше приєднуйтеся до нас, щоб нічого не пропустити, адже все найцікавіше попереду🤫🔥
    1 Reply Last reply
    0
  • t5957096322T Offline
    t5957096322T Offline
    Діма Українець
    wrote on last edited by
    У кого є акаунт на Melbet, 1x, stake, pinup, favbet , fortuna Bet365 Ті інші бк Напишіть можно добре заробити.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6745348372T Offline
    t6745348372T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Куплю 5-10к usdt. срочно!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6814532322T Offline
    t6814532322T Offline
    Nadia
    wrote on last edited by
    Добрий вечір сестри та побратима. Слава Україні!!! Друзі треба ваша допомога, я доброволець 31 повістка на бойову частину родичі друзі допомогають хто чим може на екіперовку але не вистачає на добру екіпіровку як що є хто бажає допомогти придбати доброякісну екіпіровку для збереження життя буду вам  дуже вдячний. 5375411426399510 Прищепа Дмитро  кожна ваша копійка  гривня збереже життя. Документи повістку, военнік  паспорт  без питань кому треба предоствлю
    1 Reply Last reply
    0
  • t6814532322T Offline
    t6814532322T Offline
    Nadia
    wrote on last edited by
    Добрий вечір сестри та побратима. Слава Україні!!! Друзі треба ваша допомога, я доброволець 31 повістка на бойову частину родичі друзі допомогають хто чим може на екіперовку але не вистачає на добру екіпіровку як що є хто бажає допомогти придбати доброякісну екіпіровку для збереження життя буду вам  дуже вдячний. 5375411426399510 Прищепа Дмитро  кожна ваша копійка  гривня збереже життя. Документи повістку, военнік  паспорт  без питань кому треба предоствлю
    1 Reply Last reply
    0
  • t1445953508T Offline
    t1445953508T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень з основ створення ігор, сайтів, додатків, анімації🙂 Разом виконаємо цікаві завдання та освоїмо корисні навички кодингу через ігри та творчість! У безкоштовний тиждень входять: профорієнтація, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності👌 Пишіть хто хоче записатися😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t442933984T Offline
    t442933984T Offline
    Nastasya
    wrote on last edited by
    Всім привіт! 🧡 Продаю 2 квиточки на симфонічний оркестр 3-го лютого на 8 вечора. На жаль змінилися плани і квитки ніяк не перенести на іншу дату((( За додатковою інформацією пишіть в особисті 😊 Дякую! Всім гарного дня 😌 www.tso.ca/concerts-and-events/events/pines-of-rome/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    igor
    wrote on last edited by
    Я бы взял но сходить не с кем 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • t6745348372T Offline
    t6745348372T Offline
    Vladimir
    wrote on last edited by
    Куплю USDT,лично встречусь ! На машине, могу подъехать !
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Никита
    wrote on last edited by
    Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
    1 Reply Last reply
    0
  • t612684026T Offline
    t612684026T Offline
    Misha
    wrote on last edited by
    Ink Printer. За подробностями пишите в ЛС,на все отвечу,расскажу
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Garrievna
    wrote on last edited by
    Уберем ваш дом🏡 и офис🏢 быстро и качественно. Подстроимся под ваше время 🕰️ Гарантируем безопасность и сохранность ваших вещей 💎💻 Опыт более 10 лет✅ Только проверенные профессионалы 🔝 Для сотрудничества, пожалуйста, сообщите на What’s App 📲 информацию: 1.Имя 2.Адрес и район. 3.Square feet и тип помещения. 4.Удобное время и день. 5.С какой частотой требуется уборка. Цена 40 $ в час ______________________________ We'll clean your home🏡 and office🏢 quickly and efficiently. We'll adjust to your schedule 🕰️ We guarantee the safety and security of your belongings 💎💻 Only trusted professionals 🔝 Over 10 years of experience✅ For cooperation, please send me the following information on What’s App 📲: 1. Name 2. Address and area 3. Square feet and type of space 4. Preferred time and day 5. Frequency of cleaning required (One-time/weekly/bi-weekly, etc.) Price $40 per hour. __________________ 📍Etobicoke ,Mississauga, Toronto, Vaughan, North York, Scarborough, Oshawa, Thornhill. 📱 +14374461305
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Никита
    wrote on last edited by
    Доброго дня усім. Якщо ви цікавитесь новинами у Торонто, то підписуйтесь на цікавий та інформативний канал. Він ще маленький, бо новостворений, але там буде багато корисного ☺️ t.me/maplya_ukr
    1 Reply Last reply
    0
  • t1445953508T Offline
    t1445953508T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Запрошую дітей на безкоштовний онлайн-тиждень з основ створення ігор, сайтів, додатків, анімації🙂 Разом виконаємо цікаві завдання та освоїмо корисні навички кодингу через ігри та творчість! У безкоштовний тиждень входять: профорієнтація, пробний урок з викладачем, створення проекту, курс з нейромереж та інші активності👌 Пишіть хто хоче записатися😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Bn
    wrote on last edited by
    🇺🇸🇨🇦🇬🇧  Для тех, кто хочет подучить Английский с нуля, предлагаем видео уроки на лёгком и доступном языке.  Весь курс состоит из 51 урока.  Телеграм: t.me/Estep_by_step
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Антон
    wrote on last edited by
    Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags