Спілкування в Торонто 🇺🇦🇨🇦
-
Ну то шо чоловік має єбашити на сім’ю це база. Якщо ти береш на себе відповідальність за чуже життя (дитину) то будь ласка забезпеч її всім необхідним. Просто це не означає що чоловік має тягнути все самотужки, вмираючи на роьоті щоб забезпечити сімю фінансово. Я на приклад чую багато історій коли батька не буває вдома(приходить тільки переночувати), бо треба забезпечити сім’ю і він це робить, просто в 18 років дитина розуміє що бачила батька тілько по дням народження і то не завжди.
-
по перше, ви дивитесь на жінку доволі меркантильно по друге, я це ставлю для себе як захист, безпека. я не хочу бути з дитиною і перейматись за безпеку, щоб не дай бог виростити хвору дитину. щаслива мати — щаслива сімʼя. а бути вагітною і нервувати за квартиру, їжу ... може привести до викидня
-
Не спіши
-
Пидтримка у друга ) секс у сексподруг )
-
Кожен живе як хоче і знає, тут підтримую
-
Ну таке, з одного боку звучить реалістично, з другого - такоє. Якщо фінансові зобов’язання чоловік бере повністю на себе то що він отримує взамін? Я так розумію це емоційна підтримка, секс іііі?
-
Вика такая смешная порой)
-
А чого підхід що «чоловік повинен» та нічого чоловік не повинен. Я спілкувався з канадками, американками в них зовсім інакший підхід до цього. Це лише жінки з пост радянського простору так відносяться. Радянський союз давно не існує а його відлуння жива в поняттях деяких сучасних людей.
-
Дуже розмите формулювання
-
База це шо? Житло і їжа? Чи житло їжа машина, всі телефони і всі подарунки, поїздки на відпочинок і тд?